Minirenseanlæg Odsherred

​Bor du i Odsherred Kommune, og søger du efter den bedste form for spildevandsløsning? Så få etableret et minirenseanlæg fra Watersystems. Et minirenseanlæg renser effektivt spildevandet og fjerner uhensigtsmæssige stoffer, inden det ledes ned i grundvandet.

Vores minirenseanlæg er med integreret bundfældningstank, biologi og efterklaring i én beholder, hvilket betyder, at der kun er ét kørefast dæksel. Når først dit minirenseanlæg i Odsherred er monteret, fremstår det derfor meget diskret. Vi tilbyder desuden en serviceaftale, som sikrer stabil drift, høj ydeevne og lang levetid på anlæggene.

Traktor der kører fra gård

Spildevandsrensning i Odsherred

I de områder, hvor der ikke er tilstrækkelig kloakering, kan du få påbud om at skulle forbedre din spildevandsløsning. Det gælder særligt i de landlige områder, på ejendomme og i sommerhusområder. Områderne i Odsherred er netop hjemsted for store sommerhusområder, hvor der vil være behov for en optimal spildevandsløsning.

Vi har et bredt sortiment af spildevandsprodukter, der bidrager til at passe på vores fælles grundvand, og vi leverer blandt andet mange nedsivningsanlæg til sommerhuse i Odsherred, så faste stoffer holdes tilbage og spildevandet bliver renset, inden det ledes ud i naturen.

Har du spørgsmål til vores produkter eller er i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for dig, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner