Minirenseanlæg i Skive

Watersystems er førende specialister inden for spildevandsrensning, og vi går højt op i at udvikle miljøvenlige produkter, som både kommer vores kunder og naturen til gode. Naturen er vigtig for os som mennesker, og derfor handler det om, at vi alle gør, hvad vi kan for at passe godt på den.

En af de ting, du som borger i Skive eller Skive Kommune kan gøre for at passe på miljøet, er at sørge for at dit spildevand bliver renset på en forsvarlig måde, som overholder de skrappe krav vedrørende udledning af miljøskadelige stoffer.

Traktor der kører fra gård

Hvis du eller din virksomhed er placeret et sted i Skive Kommune, hvor spildevandet bliver ledt ud i naturen og enten løber ned til grundvandet eller ud i Limfjorden, Lovns Bredning, Risgårde Bredning, Kås Bredning eller Venø Bugt, så kan der være blevet stillet krav fra Skive Kommune om, at du mindsker udledningen af ufiltreret og urenset spildevand, så det ikke forurener omgivelserne.

Selv hvis du ikke har fået et påbud fra Skive Kommune om, at du skal rense dit spildevand, er der stadig mange fordele ved at få installeret et minirenseanlæg eller spildevandsanlæg på din grund. Du vil ikke blot udlede renere vand, som er fri for miljøskadelige stoffer og bakterier, men du vil også få en ren samvittighed over at vide, at vores produkter gør mere end blot at overholde minimumskravene til rensningen.

Vores spildevandsløsninger i Skive

En spildevandsløsning fra Watersystems er en gennemtænkt, gennemtestet og miljøvenlig metode til at rense dit spildevand på. Foruden minirenseanlæg forhandler vi eksempelvis også nedsivningsanlæg og regnvandsanlæg.

Spildevand fra din bolig har været brugt til mange forskellige ting, som forurener vandet i forskellig grad, hvorimod spildevand fra dine tagrender er nogenlunde rent fra start og dermed nemt kan renses op og blive genbrugt til toiletskyl og tøjvask. Hvis du ønsker at kunne bruge dit tagrendevand, kan du derfor have stor glæde af at investere i et regnvandsanlæg.

Vores løsninger til rensning af din husholdnings spildevand kan enten være baseret på rensning og opsamling af spildevandet i en tank, som skal tømmes af og til, eller det kan være baseret på, at vandet bliver renset grundigt, inden det får lov til at sive ned i grundvandet. Da vi har et bredt produktsortiment, som alle er centreret omkring rensning og miljø, har vi sikkert også en spildevandsløsning til dig i Skive Kommune.

Watersystems leverer spildevandsløsninger i Skive

Vi har op til flere autoriserede kloakmestre, som vi samarbejder med i Skive Kommune, så hold dig ikke tilbage, hvis du overvejer at anskaffe dig en spildevandsløsning.

Da der jævnligt kommer nye forhandlere og installatører til blandt vores samarbejdspartnere, er det kun et spørgsmål om tid, før der ikke er noget sted i Danmark, hvor der ikke er en af vores samarbejdspartnere i nærheden af dig.

Vi samarbejder med mange forhandlere i hele Danmark, som står for at få dit spildevandsanlæg nedgravet og tilsluttet. Vi sørger for, at det årlige, lovpligtige tjek at dit minirenseanlæg bliver udført korrekt og til tiden.

Watersystems firmabil

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner