Minirenseanlæg i Kalundborg

Bor du i Kalundborg Kommune, og har du mistanke om, at dit spildevand bliver ledt direkte ud i naturen, så er det ikke blot en god idé at have et renseanlæg, men også lovpligtigt i nogle tilfælde. Da der er grænser for, hvor mange stoffer og bakterier, der må udledes direkte til naturen, er det nødvendigt at have et renseanlæg, så spildevandet ikke forurener grundvandet.

Hos Watersystems går vi højt op i, at miljøet ikke tager skade, og at vores anlæg og produkter overholder kravene til spildevandsløsninger. Der er gode muligheder, for både borgere og virksomheder i Kalundborg, for at få et renseanlæg, der renser og håndtere spildevandet, så det ikke løber direkte ud i naturen.

Traktor der kører fra gård

Vi arbejder aktivt for at skabe løsninger, der er innovative, følger gældende lovgivning, og gør det nemt og enkelt for dig at håndtere dit spildevand, så vi alle sammen holder grundvandet rent. Vi har base i Aabenraa, men da vi forhandler vores renseløsninger i hele landet, kan du også sagtens få et minirenseanlæg til din husstand eller virksomhed. Samlet set har vi et samarbejde med mere end 1500 forhandlere, og vi samarbejder med ca. 70 kommuner.

Vores spildevandsløsninger spænder fra de små renseanlæg til de større, og vi forhandler også minirenseanlæg, som er perfekte til parcelhusgrunden og mindre virksomheder. Da vores service og forsyning af materiel er landsdækkende, tilbyder vi også spildevandsløsninger i Kalundborg.

Vores spildevandsløsninger i Kalundborg

Nogle af de spildevandsløsninger, du kan vælge mellem hos os, er minirenseanlæg, regnvandsanlæg, bundfældningstanke og samletanke. Hvilken spildevandsløsning, du har brug for, vil vi gerne hjælpe dig med at finde ud af. I nogle tilfælde kan du endda have glæde af flere løsninger, så vand fra husholdningen og tagrenderne ikke bliver blandet sammen.

Vi leverer også spildevandsløsninger til både erhverv og private i Kalundborg Kommune, og det kan f.eks. være til kommuner og kloakmestre inden for erhverv, og inden for det private område leverer vi gerne minirenseanlæg og andre spildevandsløsninger til parcelhuse, lejlighedskomplekser og landbrug.

Flere af vores spildevandsløsninger anvender vores specielle Bioclean-teknologi, og det indebærer, at minirenseanlægget renser dit spildevand på en biologisk og bæredygtig måde, hvor miljøskadelige stoffer bliver fjernet.

Watersystems leverer spildevandsløsninger i Kalundborg

Da vores samarbejdspartnere inden for montering og tilslutning af vores rense- og spildevandsanlæg er spredt over hele landet, kan du regne med, at vi også har en samarbejdspartner tæt på din bopæl. Alle autoriserede kloakmestre kan forhandle vores minirenseanlæg og nedsivningsanlæg.

Du kan enten vælge en lokal kloakmester eller én, der har adresse længere væk. Vi samarbejder med indtil flere autoriserede kloakmestre i Kalundborg Kommune, og de kan sagtens hjælpe dig med at få et minirenseanlæg.

Borgere og virksomheder i Kalundborg, Kalundborg Kommune og omegn er velkomne til at kontakte os for at høre mere. Vi samarbejder med kloakmestre i Kalundborg og omegn, og vi sikrer os, at det kun er autoriserede kloakmestre, vi benytter, og vi sørger også for, at kloakmestrene bliver instrueret i korrekt montering og tilslutning af vores minirenseanlæg og andre spildevandsløsninger.

Watersystems firmabil

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner