Minirenseanlæg i Danmark

I Danmark kommer det meste af vores drikkevand fra vores grundvand. Derfor er det uhyre vigtigt, at vi passer godt på det, så der bliver ved med at være godt og rent drikkevand til de fremtidige generationer. Desværre viser analyser af vores grundvand, at det bliver mere og mere forurenet. Det skyldes flere ting, men en af årsagerne er blandt andet, at vi ikke får renset vores spildevand godt nok, inden det løber ned og bliver blandet med vores grundvand.

Hvis du bor i en by, hvor din kloak er koblet til det kommunale rensningsanlæg, har du nok ikke tænkt meget over, hvad der bliver af dit spildevand. Det sørger kommunen for at få renset på rensningsanlæggene. Bor du et sted, hvor der ikke er tilstrækkelig kloakering, det kan eksempelvis være på landet, så kan du få påbud fra kommunen om at håndtere dit eget spildevand.

Traktor der kører fra gård

For at passe godt på vores grundvand i Danmark, er vi nødt til at tage os godt af vores spildevand. Det betyder, at det skal renses efter alle kunstens regler, før det bliver ledt tilbage i naturen. Flere steder i Danmark har man ikke tilstrækkelig kloakering, så her er det nødvendigt med en anden spildevandsløsning.

Det er her Watersystems kommer ind i billedet. Vi har udviklet en innovativ biologisk spildevandsløsning, som behandler dit spildevand på en korrekt og optimal måde, således at det uden miljømæssige omkostninger, kan ledes ud i naturen. Vores biologiske minirensningsanlæg WS bioclean™ bruger avanceret Moving Bed rensningsteknologi, hvor en biofilm sørger for at rense spildevandet, så det opfylder alle gældende danske lovkrav. 

Vores spildevandsløsninger i Danmark

Watersystems har flere forskellige muligheder, når det kommer til spildevandsløsninger. Afhængig af hvilken renseklasse, der er der, hvor du skal have behandlet dit spildevand, kan der være nogle helt særlige forhold, du skal tage højde for. Eksempelvis skal du overveje, om vores anlæg skal udlede eller midlertidigt opbevare dit spildevand.

Vi har løsninger til at håndtere spildevand på forskellige måder. Eksempelvis har vi vores biologiske WS bioclean™ minirenseanlæg, som renser spildevandet ved at bruge Moving Bed Biofilm teknologien. Minirenseanlægget passer perfekt til en almindelig husholdning, kræver minimum vedligehold og er let at installere.

Vi har også spildevandsløsninger, hvor vandet siver ned i jorden gennem forskellige anlæg. Alle sammen sørger de for at have miljøet for øje, så din spildevandsudledning ikke er til skade for naturen. Du har også mulighed for at anvende renset regnvand i din husholdning med regnvandsanlægget WS Aquasmart™. Det kalkfattige vand er godt til vaskemaskinen og toiletskyl.  

Watersystems leverer spildevandsløsninger i Danmark

​Watersystems leverer spildevandsløsninger i hele Danmark. Vi har egne lastbiler og specialuddannede teknikere. Vi samarbejder tæt med din lokale kloakmester, som sørger for nedgravning af vores anlæg.

Vi lover 25 års garanti på anlæggene, og med vores fjernstyringsudstyr Click+Clean™ holder vi dagligt øje med dit anlæg fra vores kontor. Herfra kan vi også justere anlægget, hvis der er behov for det. Vi sørger for det årlige lovpligtige eftersyn i hele Danmark, så du kan være tryg. Læs mere om vores:

Watersystems firmabil

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner