Trixtank

– Find trixtanke i høj kvalitet hos Watersystems

Hos Watersystems fremstiller og producerer vi vores egne trixtanke (WS Biotank™ bundfældningstank), som er markedets eneste godkendte trixtank i beton. Trixtankene er hydraulisk afprøvede og CE-mærket. De leveres med kørefast dæksel, og de kan yderligere fås som en komplet løsning med pumpe og sivestrenge til trykfordeling. Pumpen kan enten placeres i selve beholderen eller i en separat pumpebrønd.

Hvad er en trixtank?

En trixtank kaldes også for en bundfældningstank, septiktank og hustank, og de er alle betegnelser for samme type tank. En trixtanks funktion er, at den anvendes til at tilbageholde bundfældige stoffer, papir og slam i det spildevand, du udleder fra din ejendom, inden spildevandet ledes videre. En trixtank skal graves ned i jorden på den grund, du bor på.

Trixtanke bliver oftest brugt i landlige områder uden for byerne, hvor der ikke er kloakerede områder, og hvor ejendomme ikke er tilsluttet kloaksystemet. Derfor vil det ofte være nødvendigt at have en trixtank, som et alternativ til en kloak. Trixtanken skal tømmes med en slamsuger en gang om året. Det er kommunen, der sørger for at tømme trixtanken.

Trixtank

Trixtanke og biologiske renseanlæg

Der er forskellige rensekrav til spildevand alt efter, hvilket område du bor i. En trixtank renser delvist spildevandet og i nogle tilfælde vil du kunne nøjes med at etablere en trixtank, hvorimod tanken i andre tilfælde skal kobles med et biologisk renseanlæg. Det kan blandet andet sammenkobles med vores biologiske minirenseanlæg WS bioclean™ og nedsivningsanlægget WS biopipe™, der begge har en integreret trixtank. Hvis du kobler trixtanken med nedsivningsanlægget, har du mulighed for at få en trixtank med nedsivning.

Pris på trixtanke

Prisen på en trixtank varierer, og det afhænger blandt andet af løsningen og størrelsen på trixtanken. Du kan søge vejledning hos din lokale kloakmester, som kan hjælpe dig med at finde den rette trixtank til dine behov. Du kan se vores priser på trixtanke (WS biotank) ved at klikke her og gå under punktet “Andre VA produkter”. Vi har mulighed for at levere større anlæg, udover dem du finder på prissiden, hvilke kan laves på forespørgsel. Du er velkommen til at kontakte os, hvis dette er aktuelt for dig.

 

Få etableret en trixtank

Første skridt, når du skal have etableret en trixtank, er, at du kontakter og sender en ansøgning til den kommune, du bor i. Ansøgningen skal godkendes, før du kan få installeret trixtanken. Du kan søge råd og vejledning hos din lokale kloakmester, som også kan hjælpe dig med at foretage de nødvendige undersøgelser. Når ansøgningen er godkendt, vil din autoriserede kloakmester kunne installere din nye trixtank og lave en færdigmelding, som sendes til kommunen.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til trixtanke eller har brug for vejledning.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner