Minirenseanlæg i Jylland

Det meste af vores drikkevand kommer fra vores grundvand. Vandværkerne borer ned til grundvandet mange steder i Jylland og pumper vandet op, så vi kan få frisk og rent vand at drikke. Desværre viser analyser af vores grundvand, at det bliver mere og mere forurenet. Det skyldes blandt andet, at vi ikke sørger godt nok for at rense vores spildevand, inden vi leder det ud i naturen.

Hvis du bor i en by, hvor din kloak er tilkoblet det kommunale rensningsanlæg, bliver dit spildevand sandsynligvis ført direkte derhen og renset, inden det bliver ledt ud i naturen. Du tænker nok ikke engang over, at det forholder sig sådan.

Traktor der kører fra gård

Mange steder i Jylland er der dog områder, hvor der ikke er kloakering, der kan tage sig hensigtsmæssigt af spildevandet. Det kan eksempelvis være i sommerhusområder eller i nogle områder på landet. Her bliver spildevandet måske ledt urenset ud i naturen.

Med vores biologiske WS bioclean™ minirenseanlæg kan du selv tage ansvaret for dit spildevand. Minirenseanlægget opsamler spildevandet og benytter en Moving Bed Biofilm teknologi til at rense spildevandet, inden det bliver ledt ud til nedsivning eller ud i en eksisterende vandvej, eksempelvis en å. 

Vores spildevandsløsninger i Jylland

Vil du være med til at sikre rent vand i Jylland? For at passe godt på vores værdifulde grundvand, skal vi sørge for at rense vores spildevand efter alle gældende regler, inden det bliver ledt ud i naturen igen. Når vi udvikler spildevandsløsninger, er miljøet altid i fokus, så vi ender med løsninger, der passer bedst mulig på vores miljø.

Hvilken spildevandsløsning, du skal vælge, afhænger af, hvilken renseklasse der er krav om det sted i Jylland, du bor og skal have etableret spildevandsløsningen. Vi har forskellige produkter alt efter dit behov, og derfor er der stor sandsynlighed for, at vi har en løsning, der passer til dine ønsker.

Vores biologiske WS bioclean™ minirenseanlæg sørger for at rense vandet helt, inden det ledes ud i naturen og siver ned i undergrunden. Faktisk bliver vandet renere, end de gældende lovkrav kræver. Du har også mulighed for at begrænse dit forbrug af grundvand ved at bruge regnvand i din husholdning. Vores regnvandsanlæg WS aquasmart™ opsamler regnvandet, som herefter renses, og så kan det bruges til eksempelvis tøjvask og toiletskyld. Fælles for vores spildevandsløsninger er, at de tilpasset det fremtidige klima, hvor vi muligvis skal forvente både mere tørre og vådere perioder.

Watersystems leverer spildevandsløsninger i Jylland

Watersystems leverer spildevandsløsninger i hele Jylland. Vi har vores egne lastbiler og specialuddannede teknikere, som samarbejder tæt med din lokale autoriserede kloakmester om nedgravning og installation af din spildevandsløsning.

Er du interesseret i at få etableret en af vores spildevandsløsninger, bør du kontakte din lokale kloakmester det sted i Jylland, du bor. Vi giver 25 års garanti på dit anlæg, og vores dygtige teknikere udfører det lovpligtige årlige eftersyn. Med WS Click+Clean™ fjernovervågning holder vi dagligt øje med dit spildevandsanlæg, og foretager justeringer, hvis det er nødvendigt.

Watersystems firmabil

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner