Minirenseanlæg Roskilde

Vil du være med til at sikre rent grundvand i Roskilde Kommune? Det er vigtigt at have en spildevandsløsning, som sikrer, at uhensigtsmæssige stoffer ikke siver ned i grundvandet, da det har alvorlige konsekvenser for miljøet. Der er forskellige slags spildevandsløsninger, og det kan være svært at finde ud af, hvilken løsning du skal vælge. Det afhænger blandt andet af reglerne, og hvilket område i Roskilde Kommune, som du bor i.

Hos Watersystems kan vi levere spildevandsprodukter i Roskilde Kommune, herunder i og omkring følgende byer: Roskilde, Jyllinge, Viby, Svogerslev, Vindinge, Gundsømagle, Gadstrup, Ågerup, Veddelev, Vor Frue, Snoldelev, Store Valby, Herringløse, Gundsølille samt de øvrige mindre byer og landlige områder.

Minirenseanlæg er den førende form for spildevandsprodukt, da det grundigt renser spildevandet og langt overgår de nuværende regler og love vedrørende udledning af spildevand.

Traktor der kører fra gård

Vores spildevandsløsninger i Roskilde

Hos Watersystems har vi alt inden for spildevandsløsninger, og derfor er der god mulighed for, at du kan finde netop dén løsning, som matcher dine ønsker og dine behov. Vores produktsortiment består, udover minirenseanlægget, af følgende produkter: Nedsivningsanlæg, bundfældningstanke, pumpebrønde, samletanke og regnvandsanlæg.

Spildevandsløsningerne er oplagte for dig, som bor uden for et kloakeret område i Roskilde Kommune, og som samtidig ønsker at værne om miljøet og passe på grundvandet. Alle produkterne opfylder de danske lovkrav om forsvarlig håndtering af spildevand. Igennem årene har vi leveret mange spildevandsløsninger til Roskilde og omegn, og de kan desuden etableres både på private ejendomme og på erhvervsejendomme. Har du spørgsmål til vores spildevandsprodukter, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar med professionel vejledning.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner