Minirenseanlæg Møn

​Er du på udkig efter den bedste form for spildevandsløsning? Et biologisk minirenseanlæg er det optimale valg, hvis du vil passe på miljøet og sikre, at spildevandet bliver renset på den mest optimale måde. Hos Watersystems leverer og servicerer vi minirenseanlæg på Møn.

Det er kommunen, der varetager myndighedsopgaver i forbindelse med spildevand. Måske du har fået påbud fra Vordingborg Kommune om forbedret spildevandsrensning, eller også vil du opgradere din nuværende løsning. Det er især i de landlige områder og på ejendomme, hvor der ikke er mulighed for at blive tilsluttet en offentlig kloak, at det kan være nødvendigt at få etableret et minirenseanlæg.

Traktor der kører fra gård

Spildevandsrensning på Møn

Der findes mange former for spildevandsløsninger. Mange ældre ejendomme på Møn har en septiktank eller trixtank, men i takt med miljøreglerne bliver skærpet, stilles der højere krav til rensning af spildevand. Vores minirenseanlæg er et af de allermest innovative løsninger inden for området og lever op til alle gældende lovkrav.

Vi tilbyder også andre former for spildevandsløsninger på Møn alt efter dine ønsker og behov. I vores produktsortiment finder du også: Nedsivningsanlæg, bundfældningstanke, pumpebrønde, samletanke og regnvandsanlæg.

Er du interesseret i at få etableret et minirenseanlæg på Møn eller et af vores andre produkter, skal du tage fat i din lokale autoriserede kloakmester og give udtryk for et ønske om et spildevandsprodukt fra Watersystems. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner