Minirenseanlæg Thy

Er du interesseret i at få etableret dit eget minirenseanlæg på Thy? På Thy er der mange landejendomme, som ligger uden for et offentligt kloakeret område, og derfor kan du få påbud om skulle forbedre måden, hvorpå dit spildevand bliver renset.

Et minirenseanlæg er et af de førende produkter inden for spildevandsrensning, da det renser langt bedre end de gældende regler og lovkrav. Du vil derfor kunne have dit minirenseanlæg i mange år og bidrage til at sikre rent grundvand i Thy i mange år i fremtiden. Vores biologiske minirenseanlæg renser effektivt og sørger for, at forurenede stoffer fjernes fra spildevandet, inden det ledes ud i naturen. Vi leverer spildevandsløsninger til alle byer på Thy, herunder Thisted, Hanstholm, Hurup, Klitmøller, Nors, Nørre Vorupør, Snedsted og alle de mindre omkringliggende byer og landområder. 

Traktor der kører fra gård

Spildevandsrensning på Thy

Vores sortiment består, udover minirenseanlægget, af forskellige slags tanke og anlæg til håndtering af spildevand: Nedsivningsanlæg, bundfældningstanke, pumpebrønde og samletanke. Derudover har vi også et regnvandsanlæg, som opsamler dit regnvand, så det kan genbruges i husholdningen og blive til nyttigt brugsvand.

Valget af spildevandsløsning afhænger både af rensekravene i dit område på Thy, dine behov og dit budget. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med at vejlede dig. Første step i at få dit eget minirenseanlæg på Thy er, at du kontakter din lokale autoriserede kloakmester og giver udtryk for et ønske om et minirenseanlæg fra Watersystems. Herefter vil de nødvendige undersøgelser blive foretaget.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner