Minirenseanlæg Lolland

Bor du på Lolland, og er du interesseret i at få dit eget minirenseanlæg? Et minirenseanlæg renser effektivt spildevandet, inden det ledes ud i naturen. Hvis du bor i et område, hvor der ikke er mulighed for at blive tilsluttet en offentlig kloak, kan du få påbud.

Det kan kræves, at du anskaffer dig en optimal spildevandsløsning, der lever op til de gældende krav i Lolland Kommune. Der er nemlig en række rensekrav, som skal overholdes. Læs mere om håndtering af spildevand på Lolland her.

Hos Watersystems er vi specialiserede i spildevandsløsninger, og vi kan levere minirenseanlægget WS bioclean™ – et minirenseanlæg, der renser langt bedre end de nuværende danske lovkrav. Det er derfor en fremtidssikret løsning for dig, der ønsker et anlæg, der kan holde mange år i fremtiden.

Traktor der kører fra gård

Spildevandsrensning på Lolland

Prisen afhænger af, hvor mange personer der er i husstanden, hvor mange husstande der eventuelt skal tilkobles, og hvilken renseklasse der er behov for. Når vi leverer minirenseanlæg på Lolland og andre steder i landet får du tryghed uden merpris. Vores minirenseanlæg kan nemlig fjernstyres, så hvis der opstår en fejl, kan vi hurtigt identificere og udbedre den.

Vores sortiment består yderligere af forskellige slags tanke og anlæg til håndtering af spildevand: Nedsivningsanlæg, bundfældningstanke, pumpebrønde, samletanke og regnvandsanlæg

Er du interesseret i at få etableret et minirenseanlæg på Lolland – eller måske en anden spildevandsløsning? Vi samarbejder med flere autoriserede kloakmestre på Lolland, som forhandler vores spildevandsprodukter. Find en liste over forhandlere her.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner