Nedsivningsanlæg

Nedsivningsanlæg til sommerhuse

Hos Watersystems har vi højkvalitets nedsivningsanlæg til sommerhuse, som bruges til at rense spildevandet og holde faste stoffer tilbage.

Fleksibelt nedsivningsanlæg til sommerhuse

Er du på udkig efter et nedsivningsanlæg til dit sommerhus? Så er du landet på den helt rette side. Der er mange fordele ved at vælge et nedsivningsanlæg fra Watersystems til dit sommerhus.

De er CE-mærkede og opfylder alle lovkrav samt krav til tæthed, funktion og styrke. De findes i forskellige størrelser og dermed tankvolumen og kapacitet, så du kan få netop det nedsivningsanlæg til sommerhuset, som du har behov for.

Læs mere om vores nedsivningsanlæg til sommerhuse på denne side.

Vil du vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores nedsivningsanlæg WS biopipe™.

Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig snarest.

Hvad koster nedsivningsanlæg til sommerhuse?

Vi har samlet en prisliste over vores nedsivningsanlæg, som du finder ved at klikke her og gå under punktet “Andre VA produkter”. Eftersom vores nedsivningsanlæg findes i forskellige størrelser, afhænger også prisen heraf. Derudover har også anlæggets pumpetype betydning for prisen.

I sommerhusområder vil der ofte være brug for en mindre tank sammenlignet med ejendomme, hvor der er helårsbeboelse. Prisen for etablering og tilslutning aftales med din lokale autoriserede kloakmester.

Rensning af spildevand i sommerhusområder

Med få midler har du mulighed for at opgradere dit nedsivningsanlæg og konvertere det til et minirenseanlæg, som er vores førende produkt. Et minirenseanlæg renser langt over de gældende lovkrav, så når miljøkravene engang vil blive skærpet, har du en fremtidssikret løsning. Det kræver desuden ikke ekstra gravearbejde at konvertere til et minirenseanlæg.

Billede af minirensningsanlæg fra Watersystems, der bliver sænket ned i jorden.

Ofte ligger sommerhuse uden for kloakerede områder, og derfor vil et nedsivningsanlæg være nødvendigt. Det er vigtigt, at spildevand renses, inden det ledes ud i naturen og det omkringliggende vandmiljø. Vi har en fælles forpligtelse i form af at passe godt på vores grundvand ved at håndtere spildevandet forsvarligt. Vores WS biopipe har en høj renseeffekt og er yderst velegnet som spildevandsløsning i sommerhusområder.

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at høre mere om vores nedsivningsanlæg eller andre spildevandsprodukter, er du meget velkommen til at kontakte os. Hvis du er klar til af bestille, skal du først og fremmest kontakte din lokale kloakmester. Du finder en liste herunder over kloakmester, som vi samarbejder med.

Sælger minirenseanlæg
Claus Ødum Jørgensen

Salgsdirektør

 

Tlf: +45 30 16 18 38

Mail: cj@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Henning Krüger

Salg udskillerteknik

 

Tlf: +45 44 45 02 11

Mail: hak@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Jesper Bruun Sørensen

Salgskonsulent

 

Tlf: +45 81 80 18 31

Mail: jbs@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Kasper Oversø Christiansen

Area Manager

 

Tlf: +45 51 94 41 79

Mail: koc@watersystems.dk

Skal vi kontakte dig?

Vores salgspersonale står klar til at tale med dig. De kan yde kyndig rådgivning, så vi finder den bedste spildevandsløsning til dig.

Udfyld denne formular – så ringer vi dig op! Du kan også ringe til os på 74 48 50 33 og bede om at tale med én fra salgsafdelingen. Hvis du har spørgsmål, sidder vi klar til at rådgive dig.

Hvad siger kunderne?

Vi er glade for vores anlæg, fordi det er diskret, og det man KAN se, er pænt. Ikke mindst; ca. 8 år uden problemer, og en god miljørigtig fornemmelse.

Henrik, Galten

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner