Minirenseanlæg Sorø

Der er i dag en række rensekrav, man skal overholde i forbindelse med udledning af spildevand. Hvis du ikke bor i et område, hvor der er offentlig kloakering, vil du derfor selv være ansvarlig for at håndtere dit spildevand. Kommunen kan udsende påbud om, at du skal håndtere dit spildevand forsvarligt. En løsning på dette kan blandt andet være i form af at få etableret et minirenseanlæg i Sorø.

Så bor du i Sorø Kommune, og er du interesseret i et minirenseanlæg, så er du landet på den rette side. Hos Watersystems forhandler vi minirenseanlæg i beton i bedste kvalitet og med yderst høj renseevne. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, om du nu også overholder alle rensekravene, da vores minirenseanlæg langt overgår disse, så du kan bruge den mange år i fremtiden også.

Vi kan også levere andre spildevandsløsninger end minirenseanlæg i Sorø. Vi har forskellige spindevandsanlæg og tanke til alle typer formål alt efter, hvad du har behov som for eksempel: nedsivningsanlæg, bundfældningstanke, samletanke, pumpebrønde og regnvandsanlæg.

Traktor der kører fra gård

Spildevandsløsninger i Sorø

Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge? Valget af spildevandsløsning afhænger blandt andet af, hvilke krav der er i det område, du bor i samt dit budget. Du bør altid kontakte din lokale autoriserede kloakmester, når du står over for at skulle vælge anlæg, som vil kunne vejlede dig i den helt optimale løsning for dig. Vi samarbejder med kloakmestre i Sorø og omegn med etableringen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores spildevandsløsninger eller ønsker at få et uforpligtende tilbud. Vi leverer desuden både anlæg til private og erhverv i Sorø Kommune.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner