Minirenseanlæg i Gråsten

Vil du være med til at sikre rent grundvand i Gråsten og omegn? Måske har du fået et påbud om at rense dit spildevand, eller måske vil du bare gerne vil optimere din nuværende spildevandsløsning? Hvis du har fået et påbud fra kommunens side om, at du skal rense dit spildevand, vil du kunne finde forskellige slags løsninger fra Watersystems.

Vi har mange forhandlere af vores minirenseanlæg og nedsivningsanlæg rundt omkring i Danmark. Der er ligeledes flere forhandlere i nærheden af Gråsten. Så hvis du bor tæt på den dansk-tyske grænse i området omkring Gråsten og de andre byer i det sønderjyske, har du mulighed for at få installeret et minirenseanlæg eller en af vores andre spildevandsløsninger.

Traktor der kører fra gård

Der kan være mange grunde til at vælge et minirenseanlæg, men hvis du vælger os, kan du være sikker på, at vi gør vores bedste for, at den endelige løsning er stabil, driftssikker og miljørigtig. Derudover går vi også meget op i, at du får en spildevandsløsning, som passer til dig.

Vi har adresse i Aabenraa, men på trods heraf, samarbejder vi med entreprenører og kloakmestre rundt omkring i resten af Danmark. Hvis du er interesseret i at få etableret en af vores løsninger, skal du kontakte din lokale kloakmester. Vi sidder ligeledes klar til at rådgive dig, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Vores spildevandsløsninger i Gråsten

Hvis du investerer i et biologisk minirenseanlæg, gør du en god gerning for miljøet. Det er vores førende produkt, der er udviklet med en unik renseteknologi. Minirenseanlægget renser effektivt spildevandet, og det hele er samlet i én beholder – både bundfældningstank, biologi og efterklaring. Der er flere forskellige ting at overveje i forhold til valg af minirenseanlæg.

En af tingene er valg af materiale. Vi tilbyder både minirenseanlæg i beton eller plastik, hvor førstnævnte især er en stabil og langtidsholdbar løsning. En anden ting, du bør overveje, er, hvor anlægget skal placeres. Hvis du ikke selv ved, hvor det er bedst at placere anlægget, så kan en autoriseret kloakmester, som vi samarbejder med, hjælpe dig med at finde den bedste placering. Når minirenseanlægget er installeret, er det integreret i jorden på din grund, og det vil kun være et lille dæksel, der er synligt. Dækslet er på størrelse med et almindeligt kloakdæksel.

Vi leverer også andre former for spildevandsløsninger i form af: Bundfældningstanke, pumpebrønde, samletanke og regnvandsanlæg.

Watersystems leverer spildevandsløsninger i Gråsten

Vi danskere bør gøre, hvad vi kan for at passe på grundvandet, og vi kommer rigtig langt ved at rense spildevandet på den mest optimale måde. Vores løsninger rækker længere end blot at opfylde minimumskravene, så derfor kan du sove trygt om natten velvidende, at du bidrager til at passe på miljøet.

Præcis hvad der gælder af krav i Gråsten, kan du få mere information omkring ved at henvende dig til Sønderborg Kommune. Hvis du har fået et påbud om rensning af spildevand, vil den påkrævede rensningsklasse fremgå af det påbudsbrev, du har fået. Selv hvis der er strenge krav til rensningsniveauet af dit spildevand, har vi en løsning, som er velegnet til dig og dit spildevand.

Watersystems firmabil

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner