Minirenseanlæg

WS bioclean™ biologisk minirenseanlæg i beton eller plast

Det er en stor beslutning at vælge minirenseanlæg, og derfor har vi sammensat en udvidet information – til netop dig, om dit WS bioclean™ minirenseanlæg med integreret bundfældningstank.

Biologisk rensning af spildevand

Hos Watersystems har vi udviklet en unik renseteknologi. WS bioclean™ minirenseanlæg er opbygget efter naturens metode til at rense vand, men i stedet for kilometervis af vandløb, hvor vandet overrisler sten og bliver iltet, kan WS bioclean™ med sine renselegemer, klare samme biologiske rensning af spildevandet i et samlet og kompakt minirenseanlæg.

Minirenseanlægget har bundfældningstank, biologi og efterklaring i én beholder. Derfor er der kun et kørefast dæksel (belastningsklasse B 125 – 12,5 tons) i terræn, når du vælger et WS bioclean betonanlæg. Dette giver dermed også dig som forbruger en billigere og mere enkel etablering af dit godkendte minirenseanlæg.

Skulle der ske strømsvigt i hjemmet, er vores WS bioclean™ minirenseanlæg konstrueret, så det er helt uafhængigt af elektriske pumper. Minirenseanlægget graviterer spildevandet gennem renseprocessen, og derved undgås brugen af elektriske pumper.

Hvordan fungerer et WS bioclean™ minirenseanlæg?
Se videoen for mere info.

Hvorfor skal du vælge WS bioclean™?

25 års garanti

Et WS bioclean™ minirenseanlæg er en væsentlig økonomisk investering. Derfor giver vi 25 års garanti på betonbeholderen og renselegemer.

Kørefast i beton

Vores minirenseanlæg kommer med et kørefast dæksel, der fremstår simpel og anonym. Dækslet holder til personbiler på op til belastningsklasse B 125- 12,5 tons. Kan fås op til belastningsklasse D 400 – 40 tons.

Kvalitet

Et WS bioclean™ minirenseanlæg, renser over al forventning og langt bedre end de danske lovkrav. Vi tester løbende udløbsværdierne på vores anlæg. Også til sommerhuse

Sikkert

Minirenseanlægget WS bioclean™ kan fjernstyres, og du får som standard fjernovervågning Click and Clean®. Hvis der opstår en fejl ved anlægget, kan vi logge os på anlægget og finde fejlen. Det koster dig intet, og herved får du tryghed uden merpris.

Nemt

Vi leverer et nøglefærdigt anlæg, og sparer således vores kunder for at skulle bruge tid og penge på flere fagentrepriser end kloakmesteren og os.

Service

Kvalificeret og engageret service er vores nøgle til at sikre stabil drift, høj ydeevne og lang levetid på anlæggene. Vores anlæg serviceres kun af specialuddannede fagfolk.

Skal vi beregne din pris?

Ved hjælp af nogle få oplysninger kan vi give dig et godt estimat på, hvad det vil koste dig at få et WS bioclean biologisk minirenseanlæg hjemme hos dig.

Hvad koster et minirenseanlæg?

Prisen for et minirenseanlæg afhænger af to ting.
Hvilken renseklasse er der tale om, og hvor mange husstande skal der inkluderes i renseanlægget.

Watersystems ønsker at gøre det overskueligt og let for vores nuværende såvel som potentielle kunder, hvorfor vi også har samlet en prisoversigt over vores WS bioclean™ biologisk minirenseanlæg. Priserne er opdelt i renseklasse af minirenseanlægget samt antal husstande.

Du finder vores priser på minirenseanlæg her.
Prisen for selve tilslutningen og etableringen, aftales med din kloakmester.

Loven påbyder, at der indgås en serviceaftale på renseanlægget, inden det må tages i drift.

Sådan installeres vores minirenseanlæg

Det tager kun en enkelt formiddag at etablere et WS bioclean™ minirenseanlæg. Og resultatet? Når anlægget er monteret, er det stort set usynligt. Så usynligt, at du glemmer, det er der!

I samarbejde med din lokale kloakmester finder I sammen ud af, hvor renseanlægget skal placeres. WS bioclean™ minirenseanlæg er lyd- og lugtsvag og kan placeres i indkørsel eller gårdsplads, da det er kørefast.

Et lille dæksel på størrelse med et almindeligt kloakdæksel udgør en diskret og nydelig afslutning på minirenseanlægget. Når anlægget er monteret, syner det derfor ikke af meget.

Din lokale kloakmester vil hurtigt kunne etablere det godkendte minirenseanlæg.

 

Hvor meget koster gravearbejdet?

Da vores 5 og 10 PE WS bioclean™ minirenseanlæg kun har én beholder, der skal graves ned, kan vi fastholde langt lavere omkostninger for etableringen af anlægget sammenlignet med mange andre godkendte minirenseanlæg.

Find forhandler

Søger du at få dit eget WS bioclean minirenseanlæg? Vi har samlet en liste over udvalgte kloakmestre, vi samarbejder med, og som kan stå for at koordinere hele processen omkring anskaffelsen og installationen af dit helt eget minirenseanlæg.

Få dine retninger

Vis afstand i

Brug min placering til at finde den nærmeste tjenesteudbyder i nærheden af mig

Søg efter placering

Antal forhandler: 0
Indlæser...

Kørselsvejledning

At starte processen er nem og simpel. Du skal blot:

1.

Brug kortet og find din lokale kloakmester

2.

Kontakt kloakmesteren og udtryk et ønske om et Watersystems minirenseanlæg

3.

Herefter vil kloakmesteren kontakte os

4.

De nødvendige undersøgelser vil blive foretaget

5.

Herefter kommer vi ud og hjælper med installering af dit anlæg sammen med din kloakmester

Sælger minirenseanlæg
Claus Ødum Jørgensen

Salgsdirektør

 

Tlf: +45 30 16 18 38

Mail: cj@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Henning Krüger

Salg udskillerteknik

 

Tlf: +45 44 45 02 11

Mail: hak@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Jesper Bruun Sørensen

Salgskonsulent

 

Tlf: +45 81 80 18 31

Mail: jbs@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Kasper Oversø Christiansen

Area Manager

 

Tlf: +45 51 94 41 79

Mail: koc@watersystems.dk

Skal vi kontakte dig?

Vores salgspersonale står klar til at tale med dig. De kan yde kyndig rådgivning, så vi finder den bedste spildevandsløsning til dig.

Udfyld denne formular – så ringer vi dig op! Du kan også ringe til os på 74 48 50 33 og bede om at tale med én fra salgsafdelingen. Hvis du har spørgsmål, sidder vi klar til at rådgive dig.

Hvad siger kunderne?

Vi er glade for vores anlæg, fordi det er diskret, og det man KAN se, er pænt. Ikke mindst; ca. 8 år uden problemer, og en god miljørigtig fornemmelse.

Henrik, Galten

Har du modtaget påbud fra kommunen?

Hvis du bor i nogle af de områder, hvor der ikke er eller planlægges offentlig kloakering, kan din kommune give dig et påbud, hvori de kan forlange en forbedret rensning af dit spildevand.

Et minirenseanlæg renser spildevandet for din husstand og fungerer derfor ligesom de helt store renseanlæg omkring byerne. Minirenseanlægget renser spildevandet biologisk og fjerner miljøskadelige stoffer i vandet.

Guide til påbud

Har du fået et påbud fra din kommune om at rense dit spildevand, og er du i tvivl om, hvad du gør herfra? Vi har samlet en guide til dig, så du ved, hvordan du skal håndtere påbuddet. Her går vi igennem følgende:

1. Påbud trin-for-trin
2. Miljøbeskyttelseslovgivning
3. Renseklassekrav
4. Ansøgning og dokumenter

Minirenseanlæg i beton

Som de første i Danmark, startede vi i 2006 med at levere vores WS bioclean minirenseanlæg i beton. Efterspørgslen har været stor fra start, da der er rigtig mange fordele ved beton.

Den type beton vi bruger i produktionen af vores tanke er specialbeton, som er beregnet til opbevaring af spildevand. Vores renseteknologi er både afprøvet og godkendt i Danmark, og derfor fungerer vores minirenseanlæg altid optimalt også ved både lave og høje temperaturer. Det biologiske minirenseanlæg bibeholder f.eks. dets ydeevne ved frosttemperaturer, når tanken er gravet ca. 0,70 meter ned, hvor temperaturen i tanken kan komme helt ned på 4 grader).

Derudover er vi jo udfordret i disse tider med rigtig meget regn, som betyder rigtig meget grundvand, som gør at vores græsplæner og lignende er meget våde store dele af året. Med et betonanlæg har man ikke noget problem med grundvand på grunden, da beton er et stabilt produkt, som ikke bliver trykket på samme måde som f.eks. anlæg i plast.

Billede af minirensningsanlæg fra Watersystems, der bliver sænket ned i jorden.

Da vores minirenseanlæg med integreret bundfældningstank er lavet i beton, giver det anlægget en utrolig styrke og holdbarhed. Anlægget er lavet i højkvalitets armeret beton, som gør vores minirenseanlæg kørefaste, så du trygt kan nedgrave anlægget i din indkørsel, hvis dette ønskes. Herved bliver minirenseanlægget placeret, så det er let tilgængeligt for tømning og service.

Når anlægget er gravet ned, får du som standard et dæksel, der kan modstå trykket fra en personbil på 1,5 tons. Hvis du har brug for yderligere styrke, kan du også få afdækninger til anlægget, så det kan modstå tunge køretøjer på op til 40 tons. Med alle disse fordele kan du derfor trygt investere i vores minirenseanlæg, hvis du ønsker et anlæg, der er pålideligt, holdbart og som kræver minimal vedligeholdelse.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner