Minirenseanlæg på Sjælland

I Danmark er det meste af vores drikkevand grundvand, der bliver pumpet op til vandværkerne fra de store grundvandsreservoirer rundt om i landet. Også på Sjælland kommer vores drikkevand fra grundvandet. Vandværkerne borer efter vand mange steder, og de fleste steder er det muligt for dem, at finde vand, der er rent nok til, at det kan bruges som drikkevand.

Desværre sker det oftere og oftere, at vandboringer må lukkes, fordi vores grundvand bliver for forurenet til, at vi kan drikke det. Forureningen kommer blandt andet fra vores spildevand, som risikerer at tage kemikalier og andre skadelige stoffer med ned til grundvandet. Derfor er det vigtigt, at vi er opmærksomme på, hvad der sker med vores spildevand.

Traktor der kører fra gård

Hvis du bor i en by, bliver dit spildevand sandsynligvis ledt til kommunens rensningsanlæg, hvor det bliver behandlet og renset inden det igen bliver ledt ud i naturen. Der findes dog flere steder på Sjælland, hvor der ikke er tilstrækkelig kloakering, og hvor spildevandet derfor ikke har anden mulighed, end at ryge direkte i naturen. Det kan eksempelvis være i sommerhusområder eller ude på landet.

Med et minirenseanlæg fra Watersystems kan du tage ansvaret for dit spildevand, og sørge for at det er effektivt renset inden det ryger ned til vores grundvand. Vores biologiske minirenseanlæg WS bioclean™ bruger avanceret Moving Bed rensningsteknologi, hvor en biofilm renser spildevandet, så det opfylder alle gældende lovkrav. Faktisk bliver vandet renset endnu bedre, end loven kræver. 

Vores spildevandsløsninger på Sjælland

Fordi vores grundvand er så værdifuld en ressource, er vi nødt til at passe ekstra godt på det. Hos Watersystems er miljøsikkerhed det bærende princip i vores udvikling af spildevandsløsninger, og derfor tager alle vores løsninger udgangspunkt i, at de skal rense vores spildevand så grundigt som muligt.

Leder du efter en spildevandsløsning på Sjælland? På Sjælland har du mulighed for at få flere forskellige slags spildevandsløsninger. Afhængig af hvilken renseklasse du skal overholde, er der forskellige løsninger, der kan håndtere dit spildevand. Hos Watersystems er vores førende produkt minirenseanlægget, som effektivt renser spildevandet og fjerner miljøskadelige stoffer i vandet. Minirenseanlægget bruger biofilm til biologisk at rense dit spildevand, inden det bliver ledt tilbage ud i naturen. Så hvis du har brug for en spildevandsløsning, hvor dit vand bliver renset og nedsivet, er minirenseanlægget et rigtig godt valg.

Vi har også andre anlæg til nedsivning og opbevaring af spildevand. Var har blandt andet anlæg, der gør det let af anvende regnvand i husholdningen på Sjælland. Med WS aquasmart™ kan du benytte det kalkfri regnvand i vaskemaskinen eller til toiletskyld.

Watersystems leverer spildevandsløsninger på Sjælland

Watersystems leverer spildevandsløsninger til hele Sjælland. Vi har vores egne lastbiler og specialuddannede teknikere, som samarbejder tæt med din lokale kloakmester om nedgravning og installation af spildevandsløsningerne.

Vi giver 25 års garanti på anlæggene og med vores fjernovervågning WS Click+Clean™ sørger vi for, dagligt at holde øje med dit anlæg. Vi laver også det lovpligtige årlige eftersyn af din spildevandsløsning.

Watersystems firmabil

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner