Minirenseanlæg i Hedensted

Hvis du bor i Hedensted kommune, så har du måske fået et påbud om at forbedre rensningen af dit spildevand. Måske har du ikke i forvejen et renseanlæg, eller måske er dit renseanlæg så gammelt, så det ikke længere opfylder de nye krav til rensning af dit spildevand.

På Hedensted kommunes hjemmeside kan du læse mere om ’ejendomme med privat anlæg’, som du finder her. Inde på denne side kan du også se en liste over de forskellige typer af anlæg, og hvilken rensningsklasse, som de opfylder.

Traktor der kører fra gård

I tilfælde hvor du har fået et påbud om at rense dit spildevand eller forbedre rensningen heraf, vil den påkrævede rensningsklasse fremgå af brevet. Det kan for eksempel være, at du har fået påbud om at rense dit spildevand i klassen OP, og det betyder, at spildevandet skal renses for organisk stof og fosfor.

Hos Watersystems leverer vi biologiske minirenseanlæg. Et biologisk minirenseanlæg (kaldet Minibiologisk renseanlæg på Hedensted Kommunes hjemmeside) opfylder alle fire rensningsklasser. Derfor kan du regne med, at din rensningsløsning er fremtidssikret, og selve anlægget kan også holde i mange år frem, såfremt det serviceres årligt, hvilket i øvrigt er lovpligtigt.

Vores spildevandsløsninger i Hedensted

Især boliger og andre bygninger på landet er formentlig ikke tilsluttet offentlig kloak, og derfor er det nødvendigt at have en anden spildevandsløsning. Hos Watersystems har vi et bredt sortiment af spildevandsløsninger, og vi har med stor sandsynlighed også en, der dækker dit behov. Udover minirenseanlægget, leverer vi yderligere: Nedsivningsanlæg, bundfældningstanke, pumpebrønde, samletanke og regnvandsanlæg.

Minirenseanlægget er vores førende og mest innovative produkt. Det er en effektiv og miljøskånsom rensningsmetode. Fordele ved at vælge et minirenseanlæg fremfor andre løsninger er blandt andet, at det er en lyd- og lugtsvag løsning, som ovenikøbet er meget diskret, når først den er installeret.

Alle vores produkter opfylder de danske lovkrav om forsvarlig håndtering af spildevand, og de kan etableres hos både private husstande og på erhvervsejendomme. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os, og vi vil forsøge at rådgive dig på bedste vis.

Watersystems leverer spildevandsløsninger i Hedensted

Uanset om du har fået påbud om at rense dit spildevand eller bare vil forbedre rensningen, så skal du søge om godkendelse af projektet hos Hedensted Kommune. Du kan kontakte din kommunen for at få nærmere informationer om, hvordan det konkret fungerer, når du skal søge om godkendelse til at ændre eller etablere et spildevandsanlæg.

Først når du har fået godkendelse til projektet, kan du gå i gang med at få arbejdet udført. Det skal udføres af en autoriseret kloakmester, og når kloakmesteren er færdig, skal vedkommende indsende en færdigmeldingsblanket. Her hos Watersystems samarbejder vi tæt med de autoriserede kloakmestre, og det gør vi også i Hedensted Kommune.

Derfor kan du trygt regne med, at meldingen til kommunen vil ske hurtigst muligt, efter arbejdet er færdigt, sådan at kommunen ved, at du nu overholder de nye lovkrav til rensning af spildevandet. Vær opmærksom på, at både ansøgning og etableringen har en tidsfrist.

Watersystems firmabil

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner