Minirenseanlæg i Vordingborg

Bor du i Vordingborg Kommune, og mangler du en spildevandsløsning? Der er flere områder i Vordingborg og omegn, hvor der ikke er en kloakeret løsning til rensning af spildevand. Hvis du bor i et område, hvor dette er tilfældet, bør du sørge for, at der er et anlæg, som håndterer og renser dit spildevand.

Kommunen kan forlange, at du får en lovlig og godkendt spildevandsløsning, som forbedrer rensningen af dit spildevand, hvis der ikke er kloakering i det område, du bor i. Spildevand indeholder forskellige stoffer, som kan være skadelige for miljøet, hvis de bliver udledt i naturen.

Traktor der kører fra gård

Derfor skal spildevand udledes på forsvarlig vis, og det skal renses, så det ikke skader omgivelserne. Et minirenseanlæg kan rense spildevandet, så de uhensigtsmæssige stoffer bliver fjernet fra spildevandet.

Hos Watersystems leverer vi biologiske minirenseanlæg til Vordingborg i høj kvalitet. Minirenseanlægget WS Bioclean™ er udviklet med en unik renseteknologi, moving bed biofilm-teknologien, som sikrer, at miljøskadelige stoffer bliver fjernet, og at spildevandet bliver renset grundigt. Den indeholder yderligere fjenstyringsmodulet Click+Clean™ fjernovervågning, som sikrer dig, at minirenseanlægget altid fungerer og er funktionsdygtigt.

Vores spildevandsløsninger i Vordingborg

Vil du være med til at gøre en forskel for Vordingborgs grundvand? Hos Watersystems værner vi om miljøet, og vi er specialister inden for biologisk spildevandsrensning. Vi har et bredt udvalg af forskellige slags spildevandsløsninger, og vi har igennem tiden leveret mange forskellige slags spildevandsløsninger til Vordingborg og omegn.

Vores spildevandsløsninger kan både etableres på private og erhvervsejendomme, som ligger uden for et kloakeret område. Alle vores spildevandsløsninger opfylder de danske lovkrav om forsvarlig håndtering af spildevand. Vores minirenseanlæg er vores førende produkt og kan betragtes som den komplette spildevandsløsning.

Minirenseanlægget WS Bioclean™ overgår endda de nuværende miljøkrav, der stilles af kommunerne, og kan derfor bidrage til at sikre rent grundvand i Vordingborg – både nu og i fremtiden. Udover minirenseanlægget, byder vores produktsortiment yderligere på: Bundfældningstanke, pumpebrønde, samletanke og regnvandsanlæg. Vi har med sikkerhed den rette løsning til håndtering af dit spildevand.

Er du i tvivl om, hvilket spildevandsanlæg i Vordingborg, som er det rette for dig? Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller mangler informationer vedrørende produkterne og priserne.

Watersystems leverer spildevandsløsninger i Vordingborg

Hos Watersystems tilbyder vi serviceabonnementer, som er et lovkrav, hvor du får et årligt serviceeftersyn på dit renseanlæg. Det vil sige, at en af vores specialuddannede teknikere vil køre ud til dit renseanlæg i Vordingborg en gang om året for at sørge for, at alt er, som det skal være. Herefter vil teknikeren udarbejde en servicerapport og tage en vandvandsprøve af spildevandet, og der vil blive udarbejdet en spildevandsanalyserapport, som videresendes til Vordingborg Kommune.

Hvis du er interesseret i at få etableret en af vores spildevandsløsninger, bør du kontakte din lokale kloakmester. Vi arbejder tæt sammen med autoriserede kloakmestre i Vordingborg, og vi sørger for, at den enkelte kloakmester er i stand til at montere alle spildevandsanlæg korrekt. Kloakmesteren kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor spildevandsanlægget skal placeres og kan hjælpe med selve etableringen og fremtidssikringen.

Watersystems firmabil

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner