Minirenseanlæg i Varde

Uanset om du er erhvervsdrivende eller privatperson og leder efter et godt minirenseanlæg og andre spildevandsløsninger, så er vores renseanlæg oplagte. Vi forhandler nemlig et bredt udvalg af biologiske renseanlæg, som er velegnede til alle formål.

Alt efter hvad du skal bruge dit minirenseanlæg til i Varde eller Varde Kommune, så er der forskellige muligheder for dig. Fælles for alle vores løsninger er, at de er miljøvenlige og med biologisk rensning af spildevandet.

Traktor der kører fra gård

Alle renseanlæg fra vores fabrik er med en unik og patenteret teknologi kaldet MBBR. Teknologien blev opfundet af norske forskere i 1992. Renseprocessen er speciel, da den efterligner den naturlige og biologiske rensning, som foregår i f.eks. vandløb.

Selv den beton, vi anvender, som renseanlægget placeres i, er miljøvenlig. Det kan holde i over 100 år, og gammel beton kan genbruges. Derudover er betonen også god til at modstå fugt og temperatursvingninger, og det nedbrydes ikke af spildevandet.

Vores spildevandsløsninger i Varde

Et af vores mest populære produkter er WS bioclean™ til beton. Vi anbefaler WS bioclean™ minirenseanlægget med beton, men du kan også vælge en løsning med plast. Da vores WS bioclean™ minirenseanlæg er testet til ekstremt vejr og fortsætter med at køre, selvom der er strømafbrydelse, er det oplagt til alle områder i Norden. Derfor er vores WS bioclean™ også et rigtig godt valg til privat- og erhvervsejendomme i Varde Kommune.

Vi er den førende leverandør af spildevandsløsninger og minirenseanlæg til alle tænkelige formål, da vi ikke blot har et bredt produktprogram, men også samarbejder med både kunder og specialister. Internt i vores virksomhed er vi specialister i bl.a. spildevandsrensning og kontrol af monterede anlæg.

Det meste vand løber ned i jorden og ender i grundvandet, men en del vand fordamper og indgår i vandets kredsløb i form af nedbør, og andet vand løber hen over jorden og søger nedad, hvilket typisk vil føre til hav og sø. Varde Kommune er en af Danmarks mest vestlige kommuner, og det betyder, at kommunen ligger ud til vestkysten. Da der både er masser af vand i nærheden i form af havet og indtil flere søer, er det ekstra vigtigt, at vandet i Varde Kommune bliver renset ordentligt og rigtigt, inden det kommer ud i naturen.

Watersystems leverer spildevandsløsninger i Varde

Vores grundvand er vand, der er trængt dybt ned i jorden og er blevet naturligt filtreret på vejen. Men for at undgå, at der bliver ledt miljøskadelige stoffer og bakterier ned i jorden sammen med vandet, er det en forudsætning, at vandet bliver renset først. Det er vores vigtigste mission at passe på vores vand, og det kan vi ikke gøre alene.

Derfor er vi afhængige af, at vores slutkunder og samarbejdspartnere hjælper os med at beskytte miljøet. Hele Danmark er dækket godt ind, når man ser på, hvor vores forhandlere er placeret, og der er et anseeligt antal af forhandlere af vores nedsivnings- og minirenseanlæg i Varde Kommune. Forhandlerne er pænt spredt i Varde Kommune, og dermed kan vi også sagtens levere din foretrukne spildevandsløsning.

Watersystems firmabil

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner