Minirenseanlæg fra Watersystems

Regnvandsanlæg – WS Aquasmart™

Et WS Aquasmart™ regnvandsanlæg genbruger dit regnvand, så du kan benytte regnvandet i din husholdning. Regnvandet løber direkte ned i regnvandsanlæggets tank og bliver til nyttigt brugsvand.

Regnvandsanlæg i bedste kvalitet

Hos Watersystems fremstiller vi egne regnvandsanlæg i bedste kvalitet, så du får et robust og holdbart regnvandsanlæg med kørefast dæksel.

Regnvandsanlægget WS Aquasmart™ er fremstillet efter alle kunstens regler, men uden overflødigheder. Det giver et solidt og driftssikkert anlæg, der kører diskret og fylder så lidt, at du helt glemmer, at det er der. Du kan derfor være sikker på, at du får et regnvandsanlæg i bedste kvalitet, når du bestiller et regnvandsanlæg fra Watersystems.

Vand spiller en central rolle i dit liv. Du bruger dagligt flere hundrede liter drikkevand i din husholdning, hvoraf en stor del går til tøjvask, toiletskyl og havevanding. Drikkevand, der både er dyrt og dyrebart. Men sådan behøver det ikke være. Med et regnvandsanlæg fra Watersystems, opnår du mange fordele. Vi har listet en række fordele herunder, som du får med vores regnvandsanlæg.

Hvorfor skal du vælge WS Aquasmart™?

Holdbart

Et WS Aquasmart™ regnvandsanlæg er frostfri, og det har en solid vandtank og slidstærk kompaktstation. Derudover er den 100% selvkørende og selvrensende.

Nemt

​Det er let og enkelt at montere og tilslutte regnvandsanlægget. Regnvandsanlægget leveres som nøglefærdig totalløsning.

Kvalitet

Vores regnvandsanlæg har automatisk tørløbsbeskyttelse og giver kalkfattigt vand. Det er driftssikkert og gennemprøvet, så du kan være sikker på at få en løsning i højeste kvalitet.

Miljørigtig

Med regnvandsanlægget kan du genbruge regnvandet og derved spare på grundvandet. Regnvandsanlægget skærer op til 51% af drikkevandsforbruget.

Spar penge

Med et regnvandsanlæg kan du spare en masse penge, da store mængder af det vand, du normalt bruger, kan erstattes med regnvand.

Service

Kvalificeret og engageret service er vores nøgle til at sikre stabil drift, høj ydeevne og lang levetid på anlæggene.

Vil du vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores regnvandsanlæg WS Aquasmart™.

Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig snarest.

​Hvad koster et regnvandsanlæg?

Priserne for et WS Aquasmart™ regnvandsanlæg afhænger af, hvor stor en løsning du skal bruge i husstanden, og hvor stor tanken skal være. Det kommer også an på, om dit regnvandsanlæg skal laves i beton eller PE (polyethylen). Inden du beslutter dig for at købe et regnvandsanlæg, vil vi anbefale dig, at du tager fat i din lokale autoriserede VVS-installatør, der kan rådgive dig i, hvilken løsning der passer bedst til din grund og husstand.

Du kan finde priserne på vores WS Aquasmart™ regnvandsanlæg ved at klikke her og gå under punktet “Andre VA produkter”.

Regnvandsopsamling

Regnvandsopsamling er en god og grøn løsning, der sparer din husholdning for udgiften til godt halvdelen af det kostbare drikkevand. Og så har du ovenikøbet gjort miljøet en tjeneste. Regnvandsanlægget WS Aquasmart™ er dit komplette system til opsamling af regnvand. Med et WS Aquasmart™ regnvandsanlæg får du et system, der kan tænke selv.

Regnvandsanlægget er 100% selvkørende, selvrensende og producerer brugsvand af samme eller højere standard end badevandet ved vores bedste strande. Det kalkfattige regnvand giver længere levetid til din vaskemaskine, og du skal bruge mindre sæbe til at vaske dit tøj samt undgår tilkalkning af toiletter.

​Tanken til regnvandsanlægget graves ned på din grund, hvorefter den autoriserede kloakmester sørger for sammenkobling af tagrenden og tanken. På denne måde videreføres alt vandet fra taget og tagrenden direkte ned i vandtanken fremfor ned i dit kloaksystem.

Når regnvandet har været gennem regnvandsanlæggets selvrensende partikelfilter, suges det ind i huset ved hjælp af den lille kompaktstation, der fører vandet ud til de forskellige enheder i husholdningen, hvor du har brug for det.

Under tørre perioder registrerer kompaktstationen selv, hvis vandstanden i tanken er lav, og skifter da automatisk over til vandværksvand. Kompaktstationen er naturligvis energirigtig.

Billede af minirensningsanlæg fra Watersystems, der bliver sænket ned i jorden.

Find forhandler

Søger du at få dit eget WS Aquasmart regnvandsanlæg? Vi har samlet en liste over udvalgte kloakmestre, vi samarbejder med, og som kan stå for at koordinere hele processen omkring anskaffelse og sammenkobling af dit helt eget regnvandsanlæg.

Få dine retninger

Vis afstand i

Brug min placering til at finde den nærmeste tjenesteudbyder i nærheden af mig

Søg efter placering

Antal forhandler: 0
Indlæser...

Kørselsvejledning

At starte processen er nem og simpel. Du skal blot:

1.

Brug kortet og find din lokale kloakmester

2.

Kontakt kloakmesteren og udtryk et ønske om et Watersystems regnvandsanlæg

3.

Herefter vil kloakmesteren kontakte os

4.

De nødvendige undersøgelser vil blive foretaget

5.

Herefter kommer vi ud og hjælper med installering af dit anlæg sammen med din kloakmester

Sælger minirenseanlæg
Claus Ødum Jørgensen

Salgsdirektør

 

Tlf: +45 30 16 18 38

Mail: cj@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Henning Krüger

Salg udskillerteknik

 

Tlf: +45 53 60 96 00

Mail: hak@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Jesper Bruun Sørensen

Sales Manager

 

Tlf: +45 81 80 18 31

Mail: jbs@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Kasper Oversø Christiansen

Area Manager

 

Tlf: +45 51 94 41 79

Mail: koc@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Jens-Peter Rasmussen

Konsulent Bornholm

Tlf: +45 30 28 53 49

Mail: jpbornholm@watersystems.dk

Skal vi kontakte dig?

Vores salgspersonale står klar til at tale med dig. De kan yde kyndig rådgivning, så vi finder den bedste spildevandsløsning til dig.

Udfyld denne formular – så ringer vi dig op! Du kan også ringe til os på 74 48 50 33 og bede om at tale med én fra salgsafdelingen. Hvis du har spørgsmål, sidder vi klar til at rådgive dig.

Hvad siger kunderne?

Vi genbruger vores regnvand til bl.a. toiletskyl og tøjvask. Det er en virkelig god løsning, hvor vi både sparer på vandregningen og miljøet. Faktisk burde det være obligatorisk i alt nybyggeri, for det er sund og grøn fornuft.

Mona & Jan, Rude

Hvad er et regnvandsanlæg?

Et regnvandsanlæg er et komplet regnvandssystem, som anvendes til regnvandsafledning og genbrug af regnvand. Regnvandssystemet består grundlæggende af en nedgravet regnvandstank til opsamling af regnvand, en pumpe, rør, en filterindsats og et vandudtag over overfladen.

Vandet føres fra regnvandstanken og via rørene derhen, hvor regnvandet skal bruges – for eksempel i haven eller boligen.

Vand er en vigtig ressource, og hver dag bruger den enkelte dansker flere hundrede liter vand. Undersøgelser har vist, at vi i en typisk bolig bruger ca. 110-150 liter vand pr. person i døgnet. Der skylles derfor rigtig mange penge ud, hver gang vi skyller ud i toilettet, tager et bad eller vasker tøj. Der benyttes specielt store mængder vand på WC-skyl og tøjvask for hver eneste person, der bor i husstanden.

Et regnvandssystem til håndtering af regnvand bidrager til at spare på grundvandet og gøre en grøn forskel. Med et regnvandssystem sparer du altså både på vandregningen og skåner miljøet.

Regnvandshåndtering: Spar penge med et regnvandsanlæg

Meget af det vand, som benyttes i husholdningen, kan altså erstattes med regnvand. ​Dette sparer dig naturligvis for en masse penge, så dit regnvandsanlæg kan være en investering, der kan tjene sig selv hjem igen over tid. Derudover er der naturligvis forskel på husstande. Mange husstande på landet vil naturligvis opleve et større forbrug af vand, da der samtidig skal vandes haver, vaskes bil og bruges vand til mange andre forskellige slags gøremål på ejendommen.

Regnvandsanlæg

Genbrug af regnvand​

Når du genbruger vandet fra regnvandsanlægget, skal du være opmærksom på, at der er en række ting, som du ikke kan bruge regnvandet til. Det skyldes, at regnvandet kan indeholde bakterier. Du kan f.eks. ikke benytte regnvandet til:

  • Drikkevand
  • Badevand
  • Madlavning
  • Andre hygiejniske formål

Derudover er det dog kun fantasien der sætter grænser. Herunder har vi givet lidt tips til, hvordan I kan genbruge regnvandet i jeres husstand:

Regnvand til toiletskyl

Regnvandet er en ideel erstatning for det traditionelle vand til toiletskyl. Idet regnvandet ikke indeholder nær så meget kalk som almindelig vandhanevand, opnår du den fordel, at aflejringer fra kalken i toilettet begrænses.

Regnvand til tøjvask

Det opsamlede regnvand i regnvandsanlægget er også en ideel løsning til tøjvask. Her har vandet igen den fordel, at det ikke indeholder så meget kalk, hvilket både skåner dit tøj og vaskemaskinen på sigt. Derudover kan du også spare penge på vaskemiddel.

Regnvand til bilvask

Vasker du din bil derhjemme, kan du med fordel også benytte dig af regnvandet fra regnvandsanlægget, og her slipper du også for kalkstriber på din bil. Ligesom med tøjvask, kan du benytte dig af mindre sæbe i vandet, når du benytter dig af regnvand til bilvask.

Brug regnvandet til din have og potteplanter

Blomster, buske, krukker i haven og sågar også potteplanter indendørs har godt af regnvandet. Mange planter foretrækker hellere det rene regnvand fremfor vandet fra vandhanen, da der som tidligere nævnt er mindre kalk i vandet. Du slipper desuden for kalkrander på potteplanterne og bladene på dine planter.

Det anbefales dog, at du kun genbruger regnvandet til de planter og grøntsager, som bliver kogt, inden de benyttes i madlavningen.

Regnvand til vinduespudsning

Idet regnvandet er så lavt på kalkindhold, er det et super alternativ til vandhanevand, når du skal pudse dine vinduer. Du slipper nemt for kalkstriber på dine vinduer.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner