Regnvandsanlæg – WS Aquasmart™

– Anlægget der arbejder for dig; når det regner!

Et WS Aquasmart™ regnvandsanlæg genbruger dit regnvand, så du kan benytte regnvandet i din husholdning. Regnvandet løber direkte ned i regnvandsanlæggets tank og bliver til nyttigt brugsvand.

Hos Watersystems fremstiller vi egne regnvandsanlæg i bedste kvalitet, så du får et robust og holdbart regnvandsanlæg, med kørefast dæksel.

Regnvandsanlægget WS Aquasmart™ er fremstillet efter alle kunstens regler, men uden overflødigheder. Det giver et solidt og driftssikkert anlæg, der kører diskret og fylder så lidt, at du helt glemmer, at det er der. Du er derfor sikker på, at når du bestiller et regnvandsanlæg fra Watersystems.

Vand spiller en central rolle i dit liv. Du bruger dagligt flere hundrede liter drikkevand i din husholdning, hvoraf en stor del går til tøjvask, toiletskyl og havevanding. Drikkevand, der både er dyrt og dyrebart. Men sådan behøver det ikke være.

Regnvandsopsamling er en god og grøn løsning, der sparer din husholdning for udgiften til godt halvdelen af det kostbare drikkevand. Og så har du ovenikøbet gjort miljøet en tjeneste.

Regnvandsanlægget WS Aquasmart™ er dit komplette system til regnvandsopsamling. Med WS Aquasmart™ regnvandsanlæg får du et system, der kan tænke selv. Regnvandsanlægget er 100% selvkørende og selvrensende og producerer brugsvand af samme, eller højere, standard end badevandet ved vores bedste strande.

Det kalkfattige regnvand giver længere levetid til din vaskemaskine og du skal bruge mindre sæbe til at vaske dit tøj samt undgår tilkalkning af toiletter.

Tanken til regnvandsanlægget graves ned på din grund, hvorefter den aut. Kloakmester sørger for sammenkobling af tagrenden og tanken. På denne måde videreføres alt vandet fra taget og tagrenden direkte ned i vandtanken fremfor ned i dit kloaksystem.

Når regnvandet har været gennem regnvandsanlæggets selvrensende partikelfilter, suges det ind i huset ved hjælp af den lille kompaktstation, der fører vandet ud til de forskellige enheder i husholdningen, hvor du har brug for det.

Under tørre perioder registrerer kompaktstationen selv, hvis vandstanden i tanken er lav, og skifter da automatisk over til vandværksvand. Kompaktstationen er naturligvis energirigtig.

 

Hvorfor anskaffe dig et regnvandsanlæg?

Med et regnvandsanlæg fra Watersystems, opnår du mange fordele. Vi har listet de fordele, som du får med vores regnvandsanlæg her:

 • Skærer op til 51% af drikkevandsforbruget
 • Energirigtig og slidstærk kompaktstation
 • Automatisk tørløbsbeskyttelse
 • 100 % selvkørende og selvrensende
 • Høj komfort
 • Frostfri og solid vandtank
 • Enkel at montere og tilslutte
 • Sparer miljøet og grundvandet
 • Driftssikker og gennemprøvet
 • Leveres som nøglefærdig totalløsning
 • Giver kalkfattigt vand af høj kvalitet

Er du interesseret i at høre mere om de forskellige fordele? Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få yderligere oplysninger.

 

Hvad koster et regnvandsanlæg?

Priserne for et WS Aquasmart™ regnvandsanlæg afhænger alt efter, hvor stor en løsning du skal bruge i husstanden, og hvor stor tanken skal være. Det kommer også an på, om dit regnvandsanlæg skal laves i beton eller PE (polyethylen). Inden du beslutter dig at købe et regnvandsanlæg, vil vi anbefale dig, at du tager fat i din lokale autoriserede VVS-installatør, der kan rådgive dig i, hvilken løsning der passer bedst til din grund og husstand.

Vi har samlet priserne på vores WS Aquasmart™ regnvandsanlæg herunder. Har du spørgsmål til de forskellig typer, er du altid velkommen til at kontakte os.

WS Aquasmart™ Regnvandsanlæg udført i beton

WS Auqasmart™, 4m³, Ø 225 cm 29.645,00 kr.
WS Auqasmart™, 6m³, Ø 225 cm 31.515,00 kr.

WS Aquasmart™ Regnvandsanlæg udført i PE (Polyethylen)

WS Aquasmart™, 4m³, inkl. Opføringsrør og dæksel 30.745,00 kr.
WS Aquasmart™, 6m³, inkl. Opføringsrør og dæksel 34.265,00 kr.

Alle priser er ex. Moms og levering

 

Spar penge med et regnvandsanlæg

Undersøgelser har vist, at vi i en typisk bolig bruger ca. 110-150 liter vand pr. person i døgnet. Der skylles derfor rigtig mange penge ud, hver gang vi skyller ud i toilettet, tager et bad eller vasker tøj.

Der benyttes specielt store mængder vand på WC-skyl og tøjvask for hver eneste person, der bor i husstanden.

Med hjælp fra et regnvandsanlæg, kan meget af dette vand erstattes med regnvand. Dette sparer dig naturligvis for en masse penge, så dit regnvandsanlæg kan være en investering, der kan tjene sig selv hjem igen over tid.

Derudover er der naturligvis forskel på husstande, så mange husstande på landet vil naturligvis også opleve et større forbrug, da der samtidig skal vandes haver, vaskes bil og bruges vand til mange andre gøremål på ejendommen.

 

Hvad kan du bruge regnvandet til?

Når du genbruger vandet fra regnvandsanlægget, skal du være opmærksom på, at der er en række ting, som du ikke kan bruge regnvandet til. Det skyldes, at regnvandet kan indeholde bakterier. Du kan f.eks. ikke benytte regnvandet til:

 • Drikkevand
 • Badevand
 • Madlavning
 • Eller andre hygiejniske formål

Derudover er det dog kun fantasien der sætter grænser. Herunder har vi givet lidt tips til, hvordan I kan genbruge regnvandet i jeres husstand:

Regnvand til toiletskyl

Regnvandet er en ideel erstatning for det traditionelle vand til toiletskyl. Idet regnvandet ikke indeholder nær så meget kalk som almindelig vandhanevand, opnår du den fordel, at aflejringer fra kalken i toilettet begrænses.

Regnvand til tøjvask

Det opsamlede regnvand i regnvandsanlægget er også en ideel løsning til tøjvask. Her har vandet igen den fordel, at det ikke indeholder så meget kalk, hvilket både skåner dit tøj og vaskemaskinen på sigt. Derudover kan du også spare penge på vaskemidlet.

Regnvand til bilvask

Vasker du din bil derhjemme, kan du med fordel også benytte dig af regnvandet fra regnvandsanlægget, og her slipper du også for kalkstriber på din bil. Ligesom med tøjvask, kan du benytte dig af mindre sæbe i vandet, når du benytter dig af regnvand til bilvask.

Brug regnvandet til din have og potteplanter

Blomster, buske, krukker i haven og sågar også potteplanter indendørs har godt af regnvandet. Mange planter foretrækker hellere det rene regnvand fremfor vandet fra vandhanen, da der er mindre kalk i vandet. Du slipper desuden for kalkrander på potteplanterne og bladene på dine planter.

Det anbefales dog, at du kun genbruger regnvandet til de planter og grøntsager, som bliver kogt inden de benyttes i madlavningen.

Regnvand til vinduespudsning

Idet regnvandet er så lavt på kalkindhold, er det et super alternativ til vandhanevand, når du skal pudse dine vinduer. Du slipper nemt for kalkstriber på dine vinduer.

TÆNKRENT

Det betaler sig når man tænker rent.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner