PRIVATE 

Har du fået et påbud fra kommunen?

Har du fået påbud fra kommunen? - Watersystems

Så rent renser et WS bioclean™ minirens

Et WS bioclean™ minirenseanlæg, renser over al forventning og langt bedre end de danske lovkrav. Den høje renseeffekt har gjort minirenseanlægget WS bioclean™ til danskernes foretrukne renseløsning.

Vores vandanalyser kan her ses og bliver løbende opdateret, så du med dine egne øjne kan se, hvor langt vores udløbsværdier ligger under de lovpligtige grænseværdier.

Udledningsværdierne på vores minirenseanlæg testes med faste intervaller. Vi analyserer vandprøverne i et godkendt laboratorium, og indsender alle testresultater til myndighederne efter de gældende krav – og det gør vi med stor glæde og stolthed, sammen med jer.

Værdierne i det vand, der udledes fra minirenseanlægget WS bioclean™ er netop så lave, at det rensede spildevand trygt kan genintroduceres, direkte i naturens kredsløb, og med fremtidige prospekter, blive til godt, rent drikkevand, til glæde for generationerne efter dig og mig.

Spildevand i naturen

Vi skal heller ikke mange hundrede år tilbage, for at se, hvad manglende spildevandsrensning gjorde ved mennesker og miljø. 1800-tallet bød på voldsomme sygdomsepidemier og store sundhedsmæssige problemer, og derfor kom der gang i en omfattende kloakering af de europæiske storbyer.

I dag er ca. 90 % af danske ejendomme kloakeret, og landets kommuner har ca. 1.400 renseanlæg som renser spildevand fra private, offentlige og virksomheder.

De seneste år har spildevandets påvirkning på miljøet skabt basis for en række skærpelser af lovgivningen på vandmiljøområdet. Det har bl.a. betydet, at en række private husejere i det åbne land har fået påbud om at etablere en godkendt renseløsning; f.eks. et WS bioclean™ minirenseanlæg fra Watersystems A/S.


Det er nemlig dig, der bidrager til rent grundvand


Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner