Minirenseanlæg Ringsted

Bor du i Ringsted eller omegn, og er du interesseret i at få dit eget minirenseanlæg? Der er mange fordele ved at få etableret et minirenseanlæg fra Watersystems. Vores WS bioclean har en unik renseteknologi og en integreret bundfældningstank. Den er lavet i højkvalitets armeret beton, hvilket gør den både kørefast og utrolig holdbar. Vi har mange års erfaring inden for branchen og vi stræber efter at fremtidssikre vores fælles grundvand. Vi tilbyder både løsninger til private husstande og erhverv i Ringsted Kommune. Vi tilbyder 25 års garanti på renselegemer og betonbeholderen.

​Udover minirenseanlæg forhandler vi en lang række andre forskellige slags spildevandsløsninger alt efter dine ønsker og behov. Så bor du i Ringsted eller omegn, og mangler du en spildevandsløsning i bedste kvalitet, kan vi hos Watersystems levere den rette løsning.

Traktor der kører fra gård

Spildevandsløsninger i Ringsted

Når du skal have etableret et minirenseanlæg eller en anden spildevandsløsning, så foregår dette i samarbejde med din lokale autoriserede kloakmester i Ringsted.

Hvis du er interesseret i et minirenseanlæg fra Watersystems, skal du derfor kontakte kloakmesteren, der er tilknyttet dit område og give udtryk for et ønske om et minirenseanlæg fra Watersystems, hvorefter kloakmesteren kontakte os, og de nødvendige undersøgelser vil blive foretaget.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner