Minirenseanlæg Bornholm

Har du brug for et minirenseanlæg på Bornholm? Hos Watersystems tilbyder vi minirenseanlæg på Bornholm med grundig og effektiv renseteknologi. Vores minirenseanlæg, WS Bioclean™, er en innovativ løsning til spildevandsrensning, der er designet til at beskytte vores dyrebare grundvand. Med 99% af Danmarks drikkevand, der kommer fra grundvandet, er det vores fælles ansvar at passe godt på det. Ved at installere et minirenseanlæg kan du bidrage til at fremtidssikre Danmarks grundvand.

Traktor der kører fra gård

Spildevandsrensning på Bornholm

Spildevandsrensning er en vigtig del af at beskytte vores miljø og grundvand. På Bornholm, hvor mange mennesker bor i landdistrikter, er det især vigtigt at have effektive løsninger til spildevandsrensning. Watersystems’ minirenseanlæg, WS Bioclean™ er en sådan løsning. Det bruger avanceret Moving Bed renseteknologi for at sikre en korrekt og optimal behandling af dit spildevand. Der er høje krav til rensning af spildevand i det åbne land året rundt, og vores teknologi sikrer, at dit spildevand renses, så det opfylder alle de danske lovkrav.

Watersystems leverer spildevandsløsninger på Bornholm

Hos Watersystems er vi stolte af at kunne levere effektive og miljøvenlige spildevandsløsninger til Bornholm. Vi tilbyder en række forskellige løsninger, herunder vores WS Bioclean™ minirenseanlæg og WS Biopipe™ nedsivningsanlæg. Disse to spildevandsanlæg renser på to forskellige måder. Et nedsivningsanlæg renser mekanisk, og et minirenseanlæg renser biologisk. Det betyder, at minirenseanlægget typisk overgår den renseklasse, du får påbud om at opretholde, så minirenseanlægget vil kunne fremtidssikre din ejendom, så du også vil kunne overholde rensekravene i fremtiden.

Vi har også en landsdækkende service og levering, egen lastbil og specialuddannede teknikere, så du kan være sikker på, at du får den bedste service og support. Vores salgspersonale står klar til at tale med dig og yde kyndig rådgivning, så vi finder den bedste spildevandsløsning til dig.

Hvis du er interesseret i at lære mere om vores produkter og tjenester, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine spildevandsbehov på Bornholm.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner