Minirenseanlæg i Næstved

Hvis du bor i Næstved Kommune og leder efter et minirenseanlæg, er du havnet på den rette sider. Alt efter hvor henne i Næstved kommune du bor (eller et hvilket som helst andet sted i Danmark), er der nogle kommunale regler, der gør sig gældende angående spildevandet. Der er forskellige krav til indhold af organisk stof, kvælstof og fosfor.

Vand er en meget vigtig ressource, selvom det kan virke som om, at der er uendeligt meget af det. Men det er meget problematisk, hvis vandet er forurenet. Derfor er det vigtigt, vi passer på vores grundvand og sammen sørger for at få spildevandet bliver renset, inden det siver ned til grundvandet.

Traktor der kører fra gård

Hvis du bor et sted, hvor du er koblet på kloaksystemet, så kan du tage det helt roligt, for så er det kommunen, som sørger for, at spildevandet bliver renset. Men der findes flere steder i Næstved og omegn, hvor der ikke er en kloak tilkoblet. Hvis du ikke er koblet på et kloaksystem, er du forpligtet til selv at sørge for at anskaffe dig en spildevandsløsning. Faktisk kan kommunen forlange, at du får en lovlig og godkendt spildevandsløsning.

Hos Watersystems er alle vores produkter i høj kvalitet og markedsgodkendte. Hvis du vælger en af vores spildevandsløsninger, kan du trygt regne med, at det vil være en investering, som både du og grundvandet i Næstved vil få gavn af nu og mange år i fremtiden.

Vores spildevandsløsninger i Næstved

Vil du bidrage til at passe på Næstveds grundvand? Vi har igennem tiden leveret mange forskellige slags spildevandsløsninger til private og erhvervsejendomme i Næstved og omegn. Der findes forskellige slags spildevandsløsninger, som håndterer spildevandet, inden det siver ned i jorden.

Et minirenseanlæg renser spildevandet, så man undgår, at uhensigtsmæssige stoffer siver ned i grundvandet. Hos Watersystems består vores sortiment blandt andet af det biologiske Minirenseanlæg WS Bioclean™, som har en unik renseteknologi. Den renser effektivt spildevandet, så uhensigtsmæssige stoffer bliver fjernet fra grundvandet.

Der kan være forskellige krav og regler til spildevand alt efter, hvor du bor i Danmark. Vores produktsortiment består yderligere af: Bundfældningstanke, pumpebrønde, samletanke og regnvandsanlæg. Hos Watersystems har vi med stor sandsynlighed den spildevandsløsning, du står og mangler.

Watersystems leverer spildevandsløsninger i Næstved

Hos Watersystems er vi er specialister inden for spildevandsløsninger, og vi brænder for at yde en god og kvalificeret service til vores kunder. Vi foretager årlige serviceeftersyn på dit renseanlæg, og vi har fokus på, at din spildevandsløsning er funktionsdygtigt og fungerer perfekt under alle forhold. Vi sørger også for, at det kun er specialuddannede fagfolk, som tilser og servicerer dit minirenseanlæg.

En spildevandsløsning kan virke som en uoverskuelig ting at anskaffe, men det behøver det ikke at være. Vi samarbejder med lokale, autoriserede kloakmestre i Næstved og omegn. Hvis du gerne vil have monteret en spildevandsløsning, skal du kontakte en autoriseret kloakmester, og så sørger vi for, at vedkommende er i stand til at montere anlægget korrekt. Selvom vi fysisk er placeret i Aabenraa, har vi landsdækkende service, og vi samarbejder med kloakmestre spredt over hele Danmark.

Watersystems firmabil

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner