Minirenseanlæg Mariagerfjord

Bor du i Mariagerfjord Kommune, og leder du efter en spildevandsløsning? Hos Watersystems er vi specialister inden for biologisk spildevandsrensning, og vi leverer minirenseanlæg til ejendomme og sommerhusområder i Mariagerfjord Kommune.

Vores biologiske minirenseanlæg WS bioclean™ renser grundigt og effektivt spildevand, inden det bliver ledt ud i naturen. Den har den unikke renseteknologi, moving bed biofilm-teknologien, som sikrer, at miljøskadelige stoffer bliver fjernet fra spildevandet, inden det bliver ledt ud i naturen.

Renseresultaterne, som minirenseanlægget leverer, er langt over de gældende lovkrav, og derfor vil den kunne sikre Mariager og omegns grundvand både nu og mange år i fremtiden. Den indeholder yderligere fjenstyringsmodulet Click+Clean™ fjernovervågning, som sikrer dig, at minirenseanlægget altid fungerer og er funktionsdygtigt.

Traktor der kører fra gård

Spildevandsløsninger i Mariagerfjord

I de forskellige områder i Mariagerfjord Kommune er der mange landejendomme, som ligger uden for et kloakeret område. Mange har bundfældningstanke eller gamle septiktanke, som kun i utilstrækkeligt omfang reducerer de forurenede stoffer, og som ikke lever op til de miljøkrav, der stilles af Mariagerfjord Kommune i dag. Hvis ikke du har en lovlig og godkendt spildevandsløsning, kan kommunen give dig et påbud om at forbedre spildevandsrensningen.

Vi leverer minirenseanlæg til alle områder i Mariagerfjord Kommune fx: Hobro, Hadsund, Mariager, Arden, Assens, Valsgård, Als, Øster Hurup, Astrup, Sønder Onsild, Visbord, Skelund, Vebbestrup, Oue, Veddum, Døstrup, Hvornum, Rostrup og Norup.

Nedsivningsanlæg Øster Hurup

Øster Hurup er et velbesøgt sommerhusområde. I nogle sommerhusområder foregår nedsivning af spildevand dog ikke miljømæssigt forsvarligt på grund af dårlige nedsivningsmuligheder. Er du interesseret i at forbedre spildevandsrensningen fra dit sommerhus? Så tag endelig kontakt til os, da vi er leveringsdygtige inden for spildevandsprodukter velegnede til brug i sommerhuse. Læs mere om nedsivningsanlæg til sommerhuse her.

 

Har du spørgsmål?

Er du interesseret i at få etableret et minirenseanlæg eller et andet spildevandsprodukt er første step, at du kontakter din lokale autoriserede kloakmester og giver udtryk for et ønske om en spildevandsløsning fra Watersystems. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at gøre dig klogere på, hvilket valg af spildevandsløsning der vil være den rette for dig.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner