Minirenseanlæg Himmerland

Et minirenseanlæg er en af de allerbedste løsninger, hvis du vil håndtere dit spildevand forsvarligt. Hvis spildevand udledes i naturen uden at blive renset, kan det have negative konsekvenser for grundvandet og det omkringliggende vandmiljø. Der er mange ejendomme på Himmerland, der vil kunne få stor gavn og glæde af et minirenseanlæg. Vi leverer minirenseanlæg til både private og erhverv på Himmerland.

Bor du omkring Aars, Aalestrup, Farsø, Løgstør, Ranum eller i de omkringliggende mindre byer? Vi leverer minirenseanlæg og andre spildevandsløsninger til alle områder på Himmerland.

Traktor der kører fra gård

Spildevandsrensning på Himmerland

Vores førende produkt er minirenseanlægget, da det renser langt over de gældende lovkrav. Vi har dog også en række andre spildevandsløsninger. Dette indebærer: Nedsivningsanlæg, bundfældningstanke, pumpebrønde og samletanke. Du kan klikke ind på det enkelte produkt for at finde flere oplysninger og nærmere specifikationer, eller du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Er du klar til at få etableret en spildevandsløsning? Du behøver ikke bekymre dig om hverken gravearbejde eller etablering. I samarbejde med den lokale autoriserede kloakmester, som holder til i dit område, vil vi sørge for størstedelen af processen. Du skal blot ringe til kloakmesteren og give udtryk for, at du ønsker at få etableret et anlæg fra Watersystems, hvorefter de nødvendige undersøgelser vil blive foretaget.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner