Fedtudskiller

Olieudskiller

Vi leverer højkvalitets olieudskillere med lang levetid og stor driftssikkerhed. Læs mere på denne side.

Rensning af olieholdigt spildevand

For at passe på vores fælles miljø må olier ikke udledes ubehandlede i kloakker eller natur. Det stiller store og strenge krav til de virksomheder, hvor denne type spildevand er en naturlig del af dagligdagen.

Hos Watersystems er vi førende specialister indenfor biologisk spildevandsrensning til alle typer formål, og vi leverer driftssikre olieudskillere i bedste kvalitet.

Vores ingeniører og faguddannede eksperter er et godt valg af samarbejdspartner, når du har behov for professionel, gennemtestet og driftssikret bortskaffelsesteknologi.

Hvor bruges en olieudskiller?

Der er mange industrier og virksomheder, der gør brug af en olieudskiller. Det er et lovkrav, at man installerer en olieudskiller, hvis der forekommer et højt indhold af olie i afløbsvandet, eller der er risiko for oliespild. Dette gælder typisk, når der er spild af olie fra motorkøretøjer og øvrige steder, hvor der kan forekomme oliespild.

Fedtudskiller restaurant

Vaskeanlæg

Fedtudskiller catering firmaer

Transportcentre

Fedtudskiller til slagterier

Parkeringsområder

Fedtudskiller til slagterier

Havnepladser

Fedtudskiller hotel

Tankstationer

Fedtudskiller til kantiner

Auto- og maskinværksteder

Fedtudskiller køkken

Lufthavne

Fedtudskiller køkken

Genbrugspladser

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores olieudskiller, eller mangler du hjælp til dimensionering og beregninger? Så står vi klar med råd og vejledning.

Udfyld formularen herunder, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.

Dimensionering af olieudskiller

Har du brug for hjælp til dimensionering af olieudskiller? Vi hjælper meget gerne med at vejlede dig i, hvilken kapacitet der vil være den rette for dig i samarbejde med kloakmesteren. Det er vigtigt, at olieudskilleren er dimensioneret korrekt, så man ikke undgår uhensigtsmæssigheder.

 

Hvad koster en olieudskiller?

Prisen på en olieudskiller varierer alt efter, hvilken type og størrelse du har behov for. Vi tilbyder olieudskillere både med og uden filter.

Er du interesseret i at høre nærmere om vores priser, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Hvad er en olieudskiller?

En olieudskiller anvendes til at fjerne olier fra vandet. Eftersom olie er lettere end vand, vil det flyde ovenpå og derved lægge sig på vandoverfladen. En olieudskiller kan altså tilbageholde og separere olie fra vandet og mindsker således forurening fra spildevand ved hjælp af gravitationsprincippet. Når man foretager en forrensning af olieholdigt spildevand, undgår man udledning i afløb og videre ud i det omkringliggende miljø.

Det er vigtigt, at olier bliver fjernet fra vandet, da det udgør en stor ekstrabelastning på kloaknettet og rensningsanlæg, og det ligeledes ikke er hensigtsmæssigt, at olie ledes ud i vandløb, søer og grundvandet.

 

Hvordan foregår etablering af olieudskiller?

Hvis du er interesseret i at få etableret en olieudskiller, skal du først og fremmest tage fat i din lokale autoriserede kloakmester og give udtryk for et ønske om en udskillerløsning fra Watersystems. Vi samarbejder med kloakmestre i hele Danmark. Kloakmesteren vil foretage de nødvendige undersøgelser og ansøge om byggetilladelse hos kommunen. 

Herefter vil olieudskilleren blive etableret, og kloakmesteren vil foretage en færdigmelding for at sikre korrekt dimensionering, og at tilslutningen overholder gældende regler.

 

Alarm til olieudskiller

Vores olieudskillere er forsynet med en alarm, der overvåger og sikrer optimal funktionalitet. Alarmen træder i funktion, når 70% af udskillerens opsamlingskapacitet er nået og ligeledes, hvis væskestanden falder på grund af en utæthed.

Det er et kompakt alarmsystem til overvågning af følere i eksplosionsfarlige områder. Derudover medleveres egnet kabinet, styretavle og vægboks samt vejledninger og monteringsmateriale.

Alarm til udskiller fra Watersystems
Sælger minirenseanlæg
Claus Ødum Jørgensen

Salgsdirektør

 

Tlf: +45 30 16 18 38

Mail: cj@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Henning Krüger

Salg udskillerteknik

 

Tlf: +45 53 60 96 00

Mail: hak@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Jesper Bruun Sørensen

Sales Manager

 

Tlf: +45 81 80 18 31

Mail: jbs@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Kasper Oversø Christiansen

Area Manager

 

Tlf: +45 51 94 41 79

Mail: koc@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Jens-Peter Rasmussen

Konsulent Bornholm

Tlf: +45 30 28 53 49

Mail: jpbornholm@watersystems.dk

Skal vi kontakte dig?

Vores salgspersonale står klar til at tale med dig. De kan yde kyndig rådgivning, så vi finder den bedste spildevandsløsning til dig.

Udfyld denne formular – så ringer vi dig op! Du kan også ringe til os på 74 48 50 33 og bede om at tale med én fra salgsafdelingen. Hvis du har spørgsmål, sidder vi klar til at rådgive dig.

ws MEGAkoalescensudskiller

Kompaktudskiller med sandfang og koalescensudskiller i én beholder, Klasse I. Kapacitet fra NS 3 til NS 100. Sandfangsindhold fra 650 til 10.000L og en indvendig diameter fra Ø1200 til Ø2500 og med kraftig ridsefast olie/benzinbestandig kvalitets overfladebehandling. Optional kraftig PEHD-inliner. Flad afdækning med opføringsskakt, godkendt til 40 tons kørelast.

ws TRITON™ filterfri koalescensudskiller

Højtydelseskompaktudskiller i én beholder, Klasse I. Kapacitet fra NS 3 til NS 30. Sandfangsindhold fra 100 til 12.000L og en indvendig diameter fra Ø1200 til Ø2500 og med kraftig ridsefast olie/benzinbestandig kvalitets overfladebehandling. Optional kraftig PEHD-inliner. Flad afdækning med opføringsskakt, godkendt til 40 tons kørelast.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner