Minirenseanlæg Odder

​Bor du i Odder Kommune, og mangler du en spildevandsløsning? Der findes forskellige slags spildevandsløsning, og vores førende produkt er minirenseanlæget WS bioclean. Et minirenseanlæg fra Watersystems renser spildevandet effektivt ved at fjerne forurenede stoffer, inden det ledes ud i naturen. De benytter sig af en biologisk rensemetode for at sikre den bedste form for rensning.

Et minirenseanlæg er en løsning, der bruges til at rense spildevand i områder, der ikke er tilsluttet et offentligt kloaksystem. Det er en lille, kompakt enhed, der er nem at installere og vedligeholde, og som er velegnet til brug i både private og erhvervsmæssige sammenhænge.

Traktor der kører fra gård

Spildevandsløsninger i Odder

​Hos Watersystems tilbyder vi også flere andre slags spildevandsløsninger, såsom nedsivningsanlæg, bundfældningstanke, samletanke, pumpebrønde og regnvandsanlæg. Dette giver vores kunder mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til deres individuelle behov.

Der er flere landlige ejendomme i Odder Kommune, som ligger uden for offentlig kloakering, og i disse tilfælde kan du have behov for et minirenseanlæg. Ligeledes hvis du har fået påbud fra kommunen om at forbedre din spildevandshåndtering. 

Processen

Vi hos Watersystems leverer og installerer kvalitets minirenseanlæg til Odder og omegn, og hjælper dig gerne i processen med at finde den bedste løsning for netop din situation. Det er vigtigt at få installeret et minirenseanlæg i bedste kvalitet for at sikre, at dit spildevand bliver renset optimalt og kan afledes i naturen uden, at miljøet tager skade.

For at få et minirenseanlæg i Odder, skal du først kontakte din lokale autoriserede kloakmester. Vedkommende vil undersøge dit område og give dig råd om, hvilken type minirenseanlæg der vil være mest hensigtsmæssigt for dig. Herefter vil kloakmesteren kontakte os og de nødvendige undersøgelser vil blive foretaget, så du kan få installeret dit eget minirenseanlæg.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner