Minirenseanlæg Mors

Er du interesseret i at få etableret et minirenseanlæg på Mors? Måske du har fået påbud fra Morsø Kommune om at skulle rense spildevandet fra din ejendom bedre.

Der er mange gårde og landlige ejendomme på Mors, der ligger uden for offentlig kloakerede områder. I disse områder kræver det, at spildevandet afledes anderledes end ved traditionel kloakering.

Hos Watersystems leverer vi minirenseanlæg på Mors. Et minirenseanlæg renser effektivt vandet og nedbryder forurenede stoffer. Vores minirenseanlæg er med integreret bundfældningstank og er udviklet med en unik renseteknologi. Minirenseanlæggene kan fjernstyres og overvåges, så vi hurtigt kan identificere, hvis der skulle være nogle uhensigtsmæssigheder, som kræver handling. Vi giver dig således tryghed uden merpris.

Traktor der kører fra gård

Spildevandsrensning på Mors

Det er vigtigt, at spildevand bliver renset på forsvarlig og miljørigtig vis, inden det ledes ud i naturen. Hvis du vil være med til at sikre rent drikkevand på Mors både nu og for fremtidige generationer, bør du have en optimal spildevandsløsning. Hvis du bor på en landejendom, har du måske en forældet løsning, der ikke lever op til de nuværende regler og love vedrørende spildevandsrensning.

Der findes forskellige slags spildevandsprodukter. Udover minirenseanlæg kan vi også levere bundfældningstanke, regnvandsanlæg, samletanke og pumpebrønde. Vi samarbejder med autoriserede kloakmestre på Mors, som står for hele processen omkring koordinering, anskaffelse og installation.

Få etableret et minirenseanlæg på Mors fra Watersystems. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp og vejledning.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner