Pumpebrønd spildevand

Pumpebrønd – WS pumpebrønd™

En pumpebrønd der imødekommer alle behov for tilgængelighed og brugervenlighed.

Pumpebrønd til spildevand

WS pumpebrønd™ er enestående i sin konstruktion og designet til at være driftssikker, nem at installere – og fuldstændig problemfri at betjene og servicere.

Pumpen er monteret, så den er hævet et stykke over bunden, hvilket sikrer mod, at fremmedlegemer suges op af pumpen. Det giver en bedre driftssikkerhed.

Ved service og installation af pumpebrønden, kan pumpen hurtigt sættes i eller tages op ved hjælp af det fastmonterede greb med specialkonstrueret glidekobling.

Der er mange fordele ved at anskaffe sig en pumpebrønd fra Watersystems, som du kan læse mere om herunder.

Hvorfor skal du vælge WS pumpebrønd™?

Høj kvalitet

Hos Watersystems fremstiller vi pumpebrønde i den bedste kvalitet med et effektivt design. Efter installation kræver pumpebrønden minimal vedligeholdelse.

Driftssikker

WS pumpebrønd™ er en driftssikker pumpebrønd, der er forsynet med en alarm, der advarer om eventuelle funktionsfejl.

Hævet pumpe

Pumpebrønde fra Watersystems har en hævet pumpe, der sikrer opsugning af forskellige slags fremmedlegemer.

Nemt

Vores pumpebrønde er nemme at installere, betjene og servicere med specialmonteret greb. De leveres monteringsklar med dæksel i karm.

Undgå oversvømmelser

Med en pumpebrønd slipper du for, at spildevand og kloakvand flyder over. Den sikrer dig derfor mod oversvømmelser.

Forskellige størrelser

Pumpebrøndene kan leveres i forskellige størrelser alt efter ønsker og behov. Leveres i størrelserne: Ø400 L=2.00-3.00 & Ø600 L=2.00-3.00.

Vil du vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores pumpebrønde.

Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig snarest.

Hvad koster en pumpebrønd?

Prisen for en pumpebrønd varierer alt efter, hvor stor en pumpebrønd, du har behov for. Inden du beslutter dig for at anskaffe dig en pumpebrønd, anbefaler vi, at du tager fat i din autoriserede VVS-installatør, der kan rådgive dig i, hvilken løsning der passer bedst til din bolig. Med en pumpebrød fra Watersystems er du sikret gode priser og høj kvalitet. Vi har pumpebrønde i PP inkl. rørføring, ventiler, muffer etc. og dæksel til 600 kg trafiklast.

Du kan finde en oversigt over prisen på vores pumpebrønde ved at klikke her og gå under punktet “Andre VA produkter”.

​Hvad er en pumpebrønd?

En pumpebrønd sørger for at pumpe spildevand eller andet vand videre, så det ikke ophober sig og skaber oversvømmelser. Når det for eksempel regner kraftigt, er der risiko for, at kloakvandet flyder over, og at kloakken oversvømmes. Pumpebrønde er specielt egnet til dig, som oplever problemer med oversvømmelse fra gulvafløb eller toilettet i kælderen, eller som ønsker at forebygge sådanne oversvømmelser.

Pumpebrønden opsamler og holder på vandet, som kloakken ikke kan nå at skille sig af med. Når kloakken kommer under kapacitet igen, vil pumpebrønden automatisk tømmes igen, således oversvømmelser undgås. Ved service og installation af pumpebrønden, kan pumpen hurtigt sættes i eller tages op.

Vedligeholdelse af pumpebrønd

En pumpebrønde skal vedligeholdes og tømmes regelmæssigt for at undgå, at brønden tilstoppes. Dette vil sikre en høj ydeevne, og det vil også forlænge levetiden af pumpebrønden.

  • Pumpebrønden skal tages op minimum 1 gang om året, så slam, grus og sten kan renses op fra bunden af brønden.
  • Pumpebrønden skal efterses minimum 2 gange om året, hvortil der hældes vand i pumpebrønden. Vandet skal dække selve pumpen eller nærme sig dræntilløbet, hvorefter pumpen skal startes igen.

Ønsker du vejledning om din pumpebrønd? Du er velkommen til at kontakte os, for at høre mere om vores pumpebrønde.

Hvad er en pumpebrønd

Find forhandler

Søger du at få din egen WS pumpebrønd™? Vi har samlet en liste over udvalgte kloakmestre, vi samarbejder med, og som kan stå for at koordinere hele processen omkring anskaffelse og etablering af din helt egen pumpebrønd.

Få dine retninger

Vis afstand i

Brug min placering til at finde den nærmeste tjenesteudbyder i nærheden af mig

Søg efter placering

Antal forhandler: 0
Indlæser...

Kørselsvejledning

At starte processen er nem og simpel. Du skal blot:

1.

Brug kortet og find din lokale kloakmester

2.

Kontakt kloakmesteren og udtryk et ønske om en pumpebrønd fra Watersystems

3.

Herefter vil kloakmesteren kontakte os

4.

De nødvendige undersøgelser vil blive foretaget

5.

Herefter kommer vi ud og hjælper med etablering af pumpebrønden sammen med din kloakmester

Pumpebrønd i kælder

Vil du gerne udgå oversvømmelser og vand i kælderen, kan du med fordel anskaffe dig en pumpebrønd. Pumpebrønde er nemlig en af de allermest sikre løsninger, hvis man vil gardere sig mod oversvømmelser i kælderen.

Hvis du har en mistanke om, at din kælder kunne være i risikozonen for oversvømmelse af kloakvand, vil vi anbefale dig, at du tager fat i din kommune for at høre, hvor højt vandet stiger i kloakken ud for din bolig. På denne måde kan du vide dig mere sikker i, om du har behov for en pumpebrønd i kælderen. Pumpebrønde er konstrueret på en måde, så spildevandet ikke kan løbe tilbage i huset og derved forårsage oversvømmelser i kælderen. Pumpebrønde benyttes især til lavtliggende kældre.

Sælger minirenseanlæg
Claus Ødum Jørgensen

Salgsdirektør

 

Tlf: +45 30 16 18 38

Mail: cj@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Henning Krüger

Salg udskillerteknik

 

Tlf: +45 44 45 02 11

Mail: hak@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Jesper Bruun Sørensen

Salgskonsulent

 

Tlf: +45 81 80 18 31

Mail: jbs@watersystems.dk

Skal vi kontakte dig?

Vores salgspersonale står klar til at tale med dig. De kan yde kyndig rådgivning, så vi finder den bedste spildevandsløsning til dig.

Udfyld denne formular – så ringer vi dig op! Du kan også ringe til os på 74 48 50 33 og bede om at tale med én fra salgsafdelingen. Hvis du har spørgsmål, sidder vi klar til at rådgive dig.

Hvad siger kunderne?

Vi er glade for vores anlæg, fordi det er diskret, og det man KAN se, er pænt. Ikke mindst; ca. 8 år uden problemer, og en god miljørigtig fornemmelse.

Henrik, Galten

Krav til pumpebrønd

Pumpen til brønden skal være mærket og godkendt til spildevand. Derudover skal pumpebrønden have en vis opsamlingskapacitet, så man har den tilstrækkelige sikkerhed i forbindelse med eventuelle oversvømmelser. Det er vigtigt, man anskaffer sig en pumpebrønd, som er dimensioneret i henhold til den mængde vand, der skal pumpes væk. Den skal yderligere have et lufttæt dæksel og en alarm.

Alarm til pumpebrønd

Vores pumpebrønde er udstyret med en alarm, der advarer dig, hvis pumpen ikke virker korrekt. Så er du sikret, at eventuelle fejl kan udbedres inden du får brug for pumpebrønden. Med en alarm til pumpebrønden sikrer du, at den er funktionsdygtig og virker, som den skal.

Pumpebrønd til regnvand

Regnvand må ikke ledes til eller opsamles i pumpebrønden En pumpebrød opsamler og fjerner nemlig ikke regnvand, men den sikrer derimod, at kloaksystemet ikke bliver overfyldt og oversvømmes. Når det regner kraftigt, er der risiko for, at kloaksystemet ikke kan nå at lede vandet væk hurtigt nok, og i sådanne tilfælde vil det være fordelagtigt at have en pumpebrønd.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner