Minirenseanlæg i Esbjerg Kommune

I områder af Esbjerg Kommune, hvor det offentlige kloaksystem ikke er tilgængeligt, bruges minirenseanlæg eller lignende systemer til at behandle spildevand fra husejere, der ønsker mere kontrol over deres eget spildevand, eller som ønsker at mindske deres afhængighed af det offentlige kloaksystem. Disse anlæg fungerer ved at behandle spildevandet på stedet, i stedet for at det ledes væk til en central behandlingsanlæg.

For langt de fleste vil behovet for et minirenseanlæg dog komme som et påbud fra Esbjerg Kommune, hvor du som husejer tvinges til at anskaffe dig og installere et minirenseanlæg i en bestemt renseklasse.

Traktor der kører fra gård

Hos Watersystems har vi udviklet et miljøvenligt og effektivt minirenseanlæg, som er tilpasset dine behov. Vores minirenseanlæg er baseret på en biologisk rensning af spildevandet, som efterligner naturens egen måde at rense vand på. Ved hjælp af vores unikke renselegemer kan spildevandet blive renset effektivt og kompakt i en betonbeholder, uden behov for elektriske pumper. Dette gør vores anlæg til en pålidelig og sikker løsning, som ikke er afhængig af strøm.

Vi tester regelmæssigt udløbsværdierne på vores anlæg og renser langt bedre end de danske lovkrav. Vores minirenseanlæg er også holdbare, og derfor giver vi 25 års garanti på både betonbeholderen og renselegemerne. Anlægget er desuden lyd- og lugtsvagt, og kan nemt placeres på en passende placering, da dækslerne er kørefaste.

Så hvis du ønsker mere kontrol over dit eget spildevand, eller ønsker at mindske din afhængighed af det offentlige kloaksystem i Esbjerg Kommune, så er Watersystems minirenseanlæg en effektiv og miljøvenlig løsning for dig.

Få et Bioclean™ Minirenseanlæg i Esbjerg Kommune

Først og fremmest skal du kontakte en lokal kloakmester i Esbjerg Kommune, som samarbejder med os. På vores hjemmeside finder du en oversigt over alle vores forhandlere. Herefter vil din kloakmester vejlede dig i, hvilket anlæg der er det rette for din husstand. Her står vores team også til rådighed, så vi sikrer, at anlægget opfylder alle dine nuværende og fremtidige behov.

Efter at have valgt det rette minirenseanlæg, vil din kloakmester samarbejde med os for at sikre, at anlægget installeres korrekt. Vores team vil vejlede kloakmesteren i hele processen, så installationen går helt problemfrit.

Inden installationen er det afgørende at forberede grunden. Jordbundsforholdene og anlæggets placering vil blive vurderet for at sikre, at det installeres sikkert og korrekt. Kloakmesteren vil derefter grave ud og klargøre området til installationen.

Installationen udføres af vores team i samarbejde med din kloakmester, så du er sikret en professionel og pålidelig installation.

Smart teknologi og problemfri service

Vi har installeret mere end +4.000 Bioclean™ Minirenseanlæg i hele Danmark og har derfor bred erfaring med at servicere alle, uanset hvor i landet de bor. Vi servicerer jævnligt disse anlæg, hvilket kan lade sig gøre, da vi har udviklet det smarte Click and Clean® overvågningssystem, som vi kan logge ind på fra vores kontor for at identificere eventuelle fejl på anlægget.

Vores Click and Clean® system reducerer eventuelle reparationsomkostninger, da vi kan diagnosticere fejlen uden at skulle teste os frem til den. Systemet hjælper også med at sikre det udledte vand, så du er beskyttet mod forurening fra anlægget.

Samtidig forbedrer det smarte overvågningssystem responstiderne på eventuelle forekomster af fejl, da den serviceansvarlige, ejeren eller andre automatisk informeres via mail, hvis der opstår problemer med anlægget. Click and Clean® giver os også mulighed for at fjernstyre anlægget, så vi kan løse visse fejl uden at skulle besøge din adresse, hvilket kan spare dig for et servicebesøg.

Disse er blot nogle af årsagerne til, at du skal vælge et Bioclean™ Minirenseanlæg fra Watersystems, når du har brug for et minirenseanlæg i Esbjerg Kommune. Du kan finde flere fordele ved vores anlæg her på vores hjemmeside.

Watersystems firmabil

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner