Minirenseanlæg i Slagelse

Danmark kan være ret opdelt, når det kommer til områder uden offentlig kloakering. Ikke alt spildevand ender i kloakken selv på de steder, hvor der er offentlige kloakker, og i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at have en supplerende løsning, så vandspildet bliver mindsket mest muligt.

Sjælland kan også være ret opdelt, ligesom resten af Danmark kan være det. Hvis du bor i eller omkring Slagelse, har du formentlig kloakker, men områderne uden for byerne kan være tyndt befolket og dermed uden kloakering.

Traktor der kører fra gård

Hvis du bor i et af disse områder i Slagelse Kommune, er det en god idé at have dit eget minirenseanlæg til husholdningens spildevand og eventuelt andre spildevandsløsninger som supplement alt efter behov.

Umiddelbart kan det virke som om, at vand er en sikker og fornyende ressource, men det er det kun, hvis vi passer på at holde det rent. Derfor gælder det om at sætte ind, hvor det er muligt, og sammen med os og vores samarbejdspartnere kan du være med til at gøre en god indsats for at beskytte grundvandet og miljøet.

Vores spildevandsløsninger i Slagelse

Vores produkter er alle med et biologisk og miljøvenligt rensesystem, som anvender en patenteret teknologi. Overordnet set kan du vælge mellem nedstøbning i beton eller plastik, men vi anbefaler vores løsninger med beton, da betonen er lavet af råmaterialer, som både er holdbare og miljøvenlige.

Der kan dog være specifikke forhold på din grund, som gør, at plastikløsninger vil være bedre. For at være sikker på, at du får den rette løsning, kan du spørge en af de lokale, autoriserede kloakmestre, som vi samarbejder med, ligesom vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Om du har brug for et minirenseanlæg, et nedsivningsanlæg, et regnvandsanlæg eller måske en samletank, kan vi hjælpe dig med at afklare. Alle vores minirenseanlæg og andre spildevandsløsninger er optimeret på en sådan måde, at de er både lugtfri og svære at få øje på, når først de er sat op. Selve anlægget er nemlig effektivt lukket af opadtil, og i de fleste tilfælde er der kun et enkelt lille dæksel.

Vores samarbejdspartnere er også specialister inden for rådgivning, og de er lige så kvalitetsbevidste, som vi er. Derfor kan du trygt overlade processen til os.

Watersystems leverer spildevandsløsninger i Slagelse

Vi leverer spildevandsløsninger i Slagelse Kommune samt resten af Danmark, så hvis du er bosat i området, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Når du vælger f.eks. et minirenseanlæg med bioclean teknologi fra Watersystems, kan du sove godt om natten, velvidende at din spildevandsløsning kører upåklageligt og under alle vejrforhold samt under strømafbrydelser. Du bør dog ikke selv slukke for dit anlæg, da det i så fald vil give en fejlmelding på dit system.

Vi er en betydelig virksomhed inden for spildevandsløsninger, og derfor har vi mange samarbejdspartnere og forhandlere over hele Danmark. I Slagelse Kommune finder du en håndfuld forhandlere, og ligesom os står de klar til at hjælpe dig med at få en god spildevandsløsning.

Watersystems firmabil

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner