PRIVATE 

Har du fået et påbud fra kommunen?

Har du fået påbud fra kommunen? - Watersystems

Anbefalinger fra vores kunder

Vi ønsker at vores kunder får den bedste oplevelse med deres minirenseanlæg.

Har du en anbefaling du gerne vil dele med os?
Send os en mail på info@watersystems.dk eller klik ind på vores Facebook side og fortæl om din oplevelse.

Se hvad vores anlægsejere siger om os:


Vi har et 10 personers WS bioclean™ renseanlæg, som er totalt integreret i haven, man ser kun dækslet og det skæmmer på ingen måde. Vi har en alarm tilkoblet renseanlægget og er der noget galt går alarmen videre til Watersystems, som en ekstra sikkerhedsforanstaltning.
Anlægget virker meget driftssikkert og har kørt upåklageligt, hvilket var et must også rent miljømæssigt. Vi kunne have tilsluttet os kommunens kloaksystem, men vi ville hellere være helt frie og uafhængige.
Karin, Hvalsø

 


Watersystems A/S sørger for problemfri rensning og afledning af spildevandet, så vi stedet kan koncentrere os om vinterens snarlige komme.
Henrik, Hundslund

 


Vi deltog i typegodkendelsen af anlæggene og har aldrig fortrudt. Det kører upåklageligt, og i yder en god service. Har klart anbefalet anlægget til bekendte.
Søren, Aabenraa


Vi har bygget nyt hus og havde muligheden for at lave sivedræn eller rensningsanlæg. Vi valgte sidstnævnte dels pga. miljøhensyn og dels kunne det overskydende rensede vand ledes direkte ned i vores sø. Vi er glade for denne løsning hos Watersystems, som regelmæssigt fører kontrol med anlægget og det rensede vands værdier.
Claus og Inge Marie, Svenstrup


Vi er rigtig glade for vores minirensningsanlæg, den er med til at nedbryde kvælstof, så vores sø har den rigtige balance.
Johan, Vinderup

Vores anlæg er placeret på en nedlagt gård fra 1860 og som vi er i gang med at renovere 100 %. Anlægget var det første der blev placeret på projektet. Og vi er meget glade for den valgte løsning.
Jan, Odder


Vores WS bioclean™ minirenseanlæg fungerer tilfredsstillende – vi har næsten helt ”glemt” at det ligger midt i vores have – stille og roligt.
Anette, Odder


Vores WS bioclean™ minirenseanlæg ligger under jorden og fungerer nu på 4 år perfekt. Placeringen er blevet vores foretrukne hyggehjørne og vi glemmer igen og igen, at vi nu sidder direkte oven på renseanlægget. Anlægget passer sig selv fuldstændigt og overholder meget fint de grænseværdier kommunen har fastlagt. Vi er glade og stolte over ikke at forurene og vores vandafledningsafgift er faldet fra 35 kr./m3 til 1,5 kr./m3. Vi kan varmt anbefale et Watersystems renseanlæg.
Jens, Roskilde

 

 


Jeg bor langt ude på landet hvor der ikke er offentlig kloak, så er det dejligt at der er andre muligheder som WS bioclean™ så vi kan passe på naturen.
John, Kværndrup

 

 


Jeg var ikke synderlig glad for at jeg skulle have lavet minirens, så da jeg kiggede efter hvad for en model det skulle være var det vigtig at den kunne ligge hvor alt afløbet var samlet, ikke skulle stikke over jorden og ikke alt for meget graven (det er dyrt), så jeg var ikke på noget tidspunkt i tvivl da jeg fandt Watersystems model.
Claus, Løsning


Helt i pagt med den Sydfynske natur ligger et smukt, og næsten usynligt WS -Bioclean minirenseanlæg. Processen gennem anlægget leverer klart vand i afløbsrøret, så selv hunden er glad.
Lars, Stenstrup

 


Det kører upåklageligt, meget støjsvagt og helt uden lugtgener. Det er så “neutralt” at vi, om sommeren, nyder at sidde på terrassen og spise vores morgenmad. WaterSystems bioclean er en super løsning!
Per, Skibby

Efter mange overvejelser med alternativer såsom nedsivningsanlæg og flere minirensningsanlæg faldt valget på et anlæg fra Watersystems. Jeg fortryder det ikke. Jeg fik et anlæg hvor alt er i en enhed. Det er smukt fordi anlægget ikke kan ses, og pladsen kan fortsat bruges til parkering af biler… og det fungerer upåklageligt.
Erik, Ryslinge

 


Vi er glade for et perfekt anlæg som fungerer.
Tage, Bjerringbro


Det bedste minirenseanlæg fra Watersystems er vores. Anlægget fungerer altid som det skal, service og tømning kører bare som det skal. Altid venlig betjening i kundeservice når vi har haft spørgsmål i opstarten efter etablering. Udledningsvandet er badevandskvalitet og vandprøverne ser fine ud.
Michael

 


Lige midt i gårdspladsen generer ikke og fungerer fint.
Hans, Ærøskøbing

 

 


Mange timelige bekymringer kan plage vore liv, – mit minirenseanlæg er ikke en af dem. Med den uovertrufne service, som jeg får fra Watersystems A/S, kan jeg koncentrere mig om at nyde årstidens farver.
Peter, Glejbjerg


Vandet er så rent, at det [næsten] kan pumpes op.
Tove og Niels, Odder


Uanset vejret så fungerer vores WS bioclean minirens bare – og giver os god samvittighed, fordi vores nu rene vand løber til Maglemose Å, videre til Holløse Bredning, Arresø, Roskilde Fjord og i sidste ende Kattegat, hvor vi har Blåt Flag på strandene.
Anlægget ligger under vores p-plads til hestetrailer og to biler. Praktisk og let tilgængeligt for service og tømning.
Conny og Lars, Vejby


Vi er glade for vores anlæg, fordi det er diskret, og det man KAN se, er pænt. Ikke mindst; ca. 8 år uden problemer, og en god miljørigtig fornemmelse.
Henrik, Galten

 


Vi valgte helt rigtigt med et minirenseanlæg fra Watersystems, da vi for nogle år siden skulle have en forbedret løsning på behandling af spildevand fra vores ejendom. Anlægget blev monteret og startet op på få dage og har lige siden fungeret upåklageligt. I modsætning til vores gamle anlæg, mærker vi intet til vores nye.
Det hverken lugter eller støjer, og de miljøprøver servicepersonalet tager, overholder rigeligt de krav, som Skanderborg Kommune stiller. Vi er meget tilfredse.
Hans, Skanderborg

 


Vi har haft anlægget i 3,5 år og det passer sig selv uden de mindste problemer.
Andy, Ringe

 


Vi er meget glade for vores minirenseanlæg, dels fordi det falder smukt ind i vores naturomgivelser, men mest fordi det er en dejlig følelse at vide at alt vort spildevand er renset i den grad, at vi kan lukke det direkte ud i en skovrende, uden forurening af naturen.
Vi fik anlægget installeret for ca. 2 år siden og det har fungeret perfekt.
Ebbe, Sorø


Det ses jo næsten ikke – og det virker. Hvordan det virker, er en spændende og interessant affære.
Bodil og Asger, Odder

 


Vores minirensningsanlæg har fungeret perfekt siden vi fik det.
Heidi og Jørgen, Højslev

 


Det har nu kørt problemfrit i ca 7 år, og er ikke noget man bemærker i det daglige. Så varm anbefaling herfra.
Stig, Gislev

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner