Spildevandsløsninger til det åbne land

Watersystems A/S er førende specialister indenfor biologisk spildevandsrensning til alle typer formål.

Spildevandsløsninger til det åbne land

Watersystems A/S er førende specialister indenfor biologisk spildevandsrensning til alle typer formål.

PÅBUD – HVAD NU?

Din trin for trin guide

RÅDGIVNING

Til dig om dit WS bioclean™

Spildevandsrensning i det åbne land til private

– Få spildevandsrensning på din private ejendom med vores renseanlæg

Overvejer du at få et biologisk minirenseanlæg? Vi har samlet de vigtigste informationer – til dig som søger et minirenseanlæg og til dig, som allerede ejer et WS bioclean™ minirenseanlæg.

Når 99% af vores danske drikkevand kommer fra grundvandet, har vi et fælles ønske om at passe godt på det, så vi også i fremtiden kan få drikkevand direkte fra grundvandet. Mange faktorer, som forhøjet nedbør og nedsivning af forurenet spildevand sætter kvaliteten af grundvandet på spil. Vores biologiske minirenseanlæg WS bioclean™ er en innovativ spildevandsløsning for miljøet og du er med til at fremtidssikre Danmarks grundvand.

Vil du være med til at gøre en forskel for vores fælles grundvand?


Spildevandsrensning med rensningsanlæg for private

Den rette løsning til dit spildevand

Vand er vores vigtigste råstof, og derfor er det netop også et råstof, vi skal værne om. I Danmark bruger vi ca. 126 liter vand pr. person i døgnet. Dette vand pumpes for det meste direkte fra grundvandet, hvor en mindre del kommer fra personlige brønde og lignende. Vandet passerer vandværkerne, og analyseres løbende, hvilket har vist, at kvaliteten af vores drikkevand generelt forringes som tiden går. Dette skyldes mange faktorer, ikke mindst forurening af overfladevandet, forsømmelse af spildevandsrensning samt den generelle vandknaphed, der er under udvikling på globalt plan.

I en verden, hvor vores vandforsyninger er under pres, er det vores fælles ansvar at værne om grundvandet og de vandressourcer, vi har tilgængelig, og som fremtidige generationer skal leve af. Som privatperson har du sikkert aldrig rigtigt tænkt meget over spildevandsrensning, da det ofte håndteres af kommunen. Når du bor på landet eller i andre områder, hvor der ikke nødvendigvis er tilstrækkelig kloakering, så kan din kommune dog give dig et påbud om, at du selv skal kunne håndtere dit spildevand.

Der er mange måder, hvorpå du kan håndtere dit spildevand på din ejendom. Watersystems A/S specialiserer sig i at levere disse spildevandsløsninger til private såvel som erhverv. Hvis du har fået påbud fra kommunen, og du ønsker en fremtidssikker løsning, der renser spildevandet og skaber et sundere miljø, så har vi den optimale løsning til dig.

 

Spildevandsrensning med miljøet i centrum

Langt størstedelen af det danske drikkevand kommer fra grundvandet, og netop derfor er det så vigtigt, at passe godt på det. Vores biologiske minirenseanlæg WS bioclean™ er et innovativt spildevandsanlæg, der bruger avanceret Moving Bed renseteknologi, der sikrer en korrekt og optimal behandling af dit spildevand.

Der er høje krav til rensningen af spildevandet i det åbne land året rundt, hvilket sætter store krav til renseanlægget og dets evne til at fungere optimalt under alle forhold. Hos Watersystems bruger vi WSB®-teknologien, der blev udviklet til at kunne levere den højeste ydeevne året rundt under alle forhold. Teknologien sikrer, at dit spildevand renses, så det opfylder alle de danske lovkrav, og endda også overgår de krav, der stilles af din kommune. Derfor er et minirenseanlæg fra Watersystems netop en god investering, der fremtidssikrer din spildevandsrensning, da dit anlæg med stor sandsynlighed også vil leve op til fremtidens miljøkrav.

Vi har samlet de vigtigste informationer – til dig som søger et minirenseanlæg, og til dig som allerede ejer et WS bioclean™ minirenseanlæg. Vil du være med til at gøre en forskel for vores fælles grundvand? Læs mere om vores minirenseanlæg her.

 

Påbud om spildevandsrensning som privat – Hvad gør du?

Når du får et påbud fra kommunen med krav til rensning af dit spildevand, f.eks. med et spildevandsanlæg eller tank, så kan det være svært at vide, hvordan du skal håndtere og leve op til dette påbud.

For at hjælpe dig som privat, har vi udarbejdet en guide til dig, så du kan forstå hele processen fra start til slut. Du kan finde vores trin for trin vejledning til påbud på denne side.

I guiden går vi bl.a. over renseklasser og ansøgningsprocessen inkl. information omkring hvad du skal udfylde, hvis du får et spildevandsanlæg fra Watersystems.

 

Hvilket spildevandsanlæg eller spildevandstank skal du vælge?

Som privatperson står du over for et svært valg, når du skal til at investere i et spildevandsanlæg. Der findes flere forskellige typer af anlæg og tanke, alle med deres egne fordele og ulemper. Én af de helt store overvejelser i processen er, hvad installationen må koste. Derfor er det altid godt at tage en snak med din aut. kloakmester omkring den optimale løsning til dine behov og dit budget.

Ganske kort kan vi dog sige, at dine valg er mellem et spildevandsanlæg der kan rense og udlede dit spildevand, eller en spildevandstank, der kan opbevare dit spildevand til ekstern behandling på et senere tidspunkt.

Hvis du kun ønsker at opsamle spildevandet, hvor kommunen periodisk kan komme forbi og tømme spildevandstanken, så skal du f.eks. overveje at investere i vores WS agrollaris™ samletanke. Samletanken graves ned på din grund, så du kan opbevare dit spildevand sikkert og forsvarligt, uden tanken tager meget plads. Her er én af ulemperne naturligvis, at samletanken skal tømmes jævnligt, men til gengæld er tanken billig og nem at installere.

Hvis du derimod ønsker et rensningsanlæg på din grund, kan du hos Watersystems A/S vælge mellem vores WS bioclean™ minirenseanlæg og vores WS biopipe™ nedsivningsanlæg. Disse to spildevandsanlæg renser på to forskellige måder. Et nedsivningsanlæg renser mekanisk, og et minirenseanlæg renser biologisk. Det betyder, at minirenseanlægget typisk overgår den renseklasse, du får påbud om at opretholde, så minirenseanlægget vil kunne fremtidssikre din ejendom, så du også vil kunne overholde rensekravene i fremtiden. Minirenseanlægget er den rette løsning, hvis du ønsker en biologisk rensning af spildevand.

Et nedsivningsanlæg er ofte billigere at installere, men her kan du risikere en opgradering kan blive aktuelt i fremtiden, for at overholde rensekravene fra kommunen. Ligeledes vil nedsivningsanlægget også sætte krav til jorden på din grund, da nedsivningsanlæg kræver, at jorden kan filtrere spildevandet. Dette kan f.eks. være en udfordring på grunde, hvor der er store mængder af ler. Her er der behov for et hævet anlæg.

En anden forskel er også, hvordan der føres kontrol på de to spildevandsanlæg. Ved et minirenseanlæg skal der tages vandprøver af det vand, der udledes fra anlægget. Dette betyder, at du kan få vished om kvaliteten af det vand, der udledes til afløb eller nedsivning, så du ved, at dit grundvand ikke forringes. Disse vandprøver er inkluderet i serviceaftalen, når du får dit rensningsanlæg fra Watersystems A/S. Det er Watersystems A/S der skal sørge for at anlægget kan overholde de rensekrav som bliver udledt, men som lodsejer skal du sikre, at du kun udleder husholdningsspildevand.

 

Hvorfor vælge et spildevandsanlæg fra Watersystems?

Hvis du er klar til at få dit eget spildevandsanlæg eller spildevandstank, så kan du kontakte din autoriserede kloakmester og få dem til at lave et tilbud til dig. Men hvorfor skal du vælge Watersystems, når du er på udkig efter et spildevandsanlæg?

Der er mange fordele ved at samarbejde med Watersystems, når du er på udkig efter en spildevandsløsning.  Vi har en professionel salgsafdeling som kan råde og vejlede dig i dit valg af anlæg. Vi har landsdækkende service og levering, egen lastbil og et specialuddannet teknikerteam, men vigtigst af alt er, at vores største ønske er at få tilfredse kunder. Det fører naturligvis til, at vi gør alt hvad vi kan, for at du får en god oplevelse. Dette har resulteret i en servicefilosofi på 7 punkter:

  • Et minirenseanlæg fra Watersystems skal fungere ordentligt under alle forhold, da det er en væsentlig investering.
  • Vi leverer et færdigt anlæg, så du sparer tid og penge ved, at du ikke skal involvere flere fagentrepriser.
  • Vi giver kvalificeret og engageret service, hvor vores hovedmål er at skabe stabil drift, lang levetid på anlæggene og høj ydeevne.
  • Vi stræber efter at arbejde tæt sammen med din aut. kloakmester, så de er klædt ordentligt på til at installere vores anlæg og tanke.
  • Vi bruger uddannet personale til at servicere anlæggene, så du får den bedste service.
  • Vi har tæt dialog med leverandører og forhandlere, så vi kan sikre professionel service og ekspertkundskab.
  • Vi tilbyder en fair og uddybende serviceaftale, der sikrer den private anlægsejer i fremtiden.

Med vores servicefilosofi er du derfor sikret en god oplevelse som kunde, når du får et produkt fra Watersystems.

Hvis du er interesseret i at lære mere om Watersystems eller vores renseanlæg, så kan du se vores videoer her, og hvis du har spørgsmål til vores service eller produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Vi har landsdækkende service og levering,
egen lastbil og specialuddannede teknikere.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner