Samletank fra Watersystems

Samletanke i beton – WS Agrollaris®

Specialsikrede samletanke i beton til landbrug og industri, hvor der er behov for at opsamle miljøfarlige væsker på en forsvarlig og priseffektiv måde.

Samletank til spildevand

Hos Watersystems fremstiller vi vores egne samletanke i vores sædvanlige høje standard. Vores WS Agrollaris® samletanke er specialsikrede, så de med garanti kan holde på indholdet og sikre, at det ikke lækker ud i miljøet. Vores samletanke er støbt i beton for maksimal styrke, og det er derfor en sikker og robust tank.

Samletanken kan nedsættes hvor som helst. Den tunge konstruktion virker stabiliserende og sikrer mod opdrift. Vi leverer samletanken WS Agrollaris® helstøbt eller fabriksklar med kørefast dæksel, der modstår vægten af store køretøjer og maskiner.

Der er mange fordele ved at vælge en samletank fra Watersystems, som du kan læse nærmere om herunder.

Hvorfor skal du vælge WS Agrollaris®?

Kvalitet

Vores samletanke er støbt i specialbeton i bedste kvalitet, der holder på det, den skal, hvilket sikrer maksimal styrke og en robust tank. Fås både med og uden indercoating.

Flere modeller

En samletank fra Watersystems leveres i forskellige størrelser og modeller. De fås som en-, to- eller trekammerbeholder og kan leveres helstøbt op til 20 m3 eller som elementer.

Økonomisk

En samletank er billig i anskaffelse, og den er nem at installere. Vi har skabt et kvalitetsprodukt til en meget konkurrencedygtig pris. Her går kvalitet og økonomi hånd i hånd.

Fleksibilitet

Vores samletanke er tilpasningsvenlige og kan nedsættes hvor som helst. Den tunge konstruktion virker stabiliserende og sikrer mod opdrift.

Let tilgængeligt

Samletanken er let at tilgå og kan derfor nemt tømmes efter behov, når tanken er ved at være fuld, hvilket afhænger af størrelse og forbrug.

Garanti

Med en samletank fra Watersystems får du dokumenteret sikkerhed, og der ydes naturligvis garanti på alle samletanke og øvrige WS produkter.

Vil du vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores samletanke.

Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig snarest.

​Hvad koster en samletank?

Prisen på din samletank afhænger af flere faktorer som f.eks. tankens type og størrelse, udgifter for montering, udgravning, koordinering mv. Hvis du ønsker en pris, så kan du tage fat i din autoriserede kloakmester for at få et estimat på din samletanksløsning.

Vi hjælper med transport af samletanken samt installation, hvorimod din kloakmester vil være ansvarlig for udgravning, rørlægning og planlægning.

Generelt er prisen på en samletank markant lavere end andre spildevandsløsninger. Det skyldes, at samletanken naturligvis er mere simpel i sin konstruktion, da samletanken ikke har rensningsfunktionalitet, så den kun opsamler væsken uden udledning. Derudover er etableringen enklere, da der ikke er udløb, hvilket naturligvis også resulterer i lavere etableringsudgifter. Det er derfor en god løsning, hvis du står med et behov for at tage hånd om dit spildevand uden, at prisen bliver alt for høj. Du kan finde en oversigt over prisen på vores samletanke ved at klikke her og gå under punktet “Andre VA produkter”.

Hvad er en samletank?

En samletank er en beholder, der bruges til opsamling af spildevand eller andre flydende væsker, som ikke kan eller bør udledes i naturen. Tanken kan derefter tømmes på et senere tidspunkt af en slamsuger, hvorefter det kan køres væk.

En samletank kan være nødvendig, når man håndterer væsker, der er særligt forurenede. Derfor er en samletank særligt egnet til erhverv, hvor der f.eks. arbejdes med kemikalier. En samletank kan dog også være en billigere løsning i sommerhuse, hvor der ikke er mulighed for at etablere et minirenseanlæg.

En samletank samler væsken, hvorefter tanken kan tømmes på et senere tidspunkt, hvor indholdet kan køres til renseanlæg. Vores samletank er beregnet til at blive gravet ned, så tanken har en minimal profil og blot tilgås vha. et dæksel.

Samletank

Find forhandler

Er du interesseret i at få din egen samletank? Vi har samlet en liste over udvalgte kloakmestre, vi samarbejder med, og som kan stå for at koordinere hele processen omkring anskaffelse af din helt egen samletank.

Få dine retninger

Vis afstand i

Brug min placering til at finde den nærmeste tjenesteudbyder i nærheden af mig

Søg efter placering

Antal forhandler: 0
Indlæser...

Kørselsvejledning

At starte processen er nem og simpel. Du skal blot:

1.

Brug kortet og find din lokale kloakmester

2.

Kontakt kloakmesteren og udtryk et ønske om en Watersystems samletank

3.

Herefter vil kloakmesteren kontakte os

4.

De nødvendige undersøgelser vil blive foretaget

5.

Herefter kommer vi ud og hjælper med installering af din tank sammen med din kloakmester

Sælger minirenseanlæg
Claus Ødum Jørgensen

Salgsdirektør

 

Tlf: +45 30 16 18 38

Mail: cj@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Henning Krüger

Salg udskillerteknik

 

Tlf: +45 44 45 02 11

Mail: hak@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Jesper Bruun Sørensen

Salgskonsulent

 

Tlf: +45 81 80 18 31

Mail: jbs@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Kasper Oversø Christiansen

Area Manager

 

Tlf: +45 51 94 41 79

Mail: koc@watersystems.dk

Skal vi kontakte dig?

Vores salgspersonale står klar til at tale med dig. De kan yde kyndig rådgivning, så vi finder den bedste spildevandsløsning til dig.

Udfyld denne formular – så ringer vi dig op! Du kan også ringe til os på 74 48 50 33 og bede om at tale med én fra salgsafdelingen. Hvis du har spørgsmål, sidder vi klar til at rådgive dig.

Hvad siger kunderne?

Vi er glade for vores anlæg, fordi det er diskret, og det man KAN se, er pænt. Ikke mindst; ca. 8 år uden problemer, og en god miljørigtig fornemmelse.

Henrik, Galten

Hvilken størrelse på samletank?

Vores samletanke findes i forskellige størrelser og diametre. Vores samletanke kan leveres i diametrene ø164, ø225 og ø300 med beholdervolumen fra 2 m3 op til 17 m3, eller L. 4,05 x B. 2,80 op til 20 m3. Vores samletank fås også som en-, to- eller trekammerbeholder og kan også leveres som f.eks. sandfang, pumpestation eller regnvandsbeholder. Systemet kan tilpasses stort set alle behov.

Samletank til spildevand

Nedgravning af samletank

Samletanken graves ned på din grund, så du kan opbevare dit spildevand forsvarligt og sikkert, uden tanken tager meget plads. Det er vigtigt, at samletanken nedgraves på din egen grund. Det er din kloakmester, som er ansvarlig for planlægning, nedgravning og rørlægning. Vi hjælper med installation af samletank i samarbejde med kloakmesteren samt transport.

Tømning af samletank

Der er en begrænset kapacitet i en samletank, og den skal derfor tømmes, når den nærmer sig sin maksimale kapacitet for at undgå lækage. Antallet af tømninger afhænger af, hvor stor en samletank du har holdt op mod dit vandforbrug. Samletanken er nem at tilgå og kan derfor nemt tømmes efter behov. Tømning foregår via den pågældende kommunes tømningsordning, og det er derfor den kommune, som du bor i, som står for at tømme samletanken.

Ansøgning om samletank

Når du skal ansøge om etablering af en ny samletank, skal du først sende en ansøgning til den kommune, du bor i. Når ansøgningen er godkendt, kan din autoriserede kloakmester installere din samletank. Kloakmesteren kan desuden hjælpe med at foretage de nødvendige undersøgelser og ansøgninger. Vi har skitseret hele processen omkring anskaffelse af samletanke under punktet ”Find forhandler” her på siden.

Samletanke til kolonihave og sommerhus

En samletank benyttes ofte i kolonihaver og i sommerhusområder, der ikke er koblet på en offentlig kloak. Eftersom disse steder ofte ikke har mulighed for at aflede eller rense spildevandet, anskaffer mange koloni- og sommerhusejere sig en samletank til afledning af spildevand. I halvårshuse med et lavt vandforbrug kan det være fordelagtigt at have en samletank.

Samletank regler og afstandskrav

Det er Miljøministeriet, som udarbejder reglerne i forhold til etablering af samletanke, men det er kommunen, som varetager godkendelsen af etableringen. Er du interesseret i at læse om de gældende regler og krav, der gælder for samletanke, kan du finde information her.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner