Samletanke i beton – WS Agrollaris®

– Specialsikrede samletanke i beton til landbrug og industri, hvor der er behov for at opsamle miljøfarlige væsker på en forsvarlig og priseffektiv måde.

Hos Watersystems fremstiller vi vores egne samletanke i vores sædvanlige høje standard. Vores WS Agrollaris® samletanke er specialsikrede, så de med garanti kan holde på indholdet og sikre, at det ikke lækker ud i miljøet. Vores samletanke er støbt i beton for maksimal styrke, og det er derfor en sikker og robust tank.

Samletanken kan nedsættes hvor som helst. Den tunge konstruktion virker stabiliserende og sikrer mod opdrift. Vi leverer samletank WS Agrollaris® helstøbt eller fabriksklar med kørefast dæksel, der modstår vægten af store køretøjer og maskiner.

Se vores brochure for WS Agrollaris® her.

 

Hvad er en samletank?

En samletank er en beholder, der bruges til opsamling af spildevand eller andre flydende væsker som ikke kan/bør udledes til naturen. Tanken kan derefter tømmes på et senere tidspunkt af en slamsuger, hvorefter det kan køres væk. En samletank kan være nødvendig, når man håndterer væsker, der er særligt forurenede. Derfor er en samletank særligt egnet til erhverv, hvor der f.eks. arbejdes med kemikalier. En samletank kan dog også være en billigere løsning i sommerhuse, hvor der ikke nødvendigvis er mulighed for et minirenseanlæg.

Samletanken samler derfor væsken, hvorefter tanken kan tømmes på et senere tidspunkt, hvor indholdet kan køres til renseanlæg. Vores samletank er beregnet til at blive gravet ned, så tanken har en minimal profil og blot tilgås vha. et dæksel.

 

Fordele ved en WS Agrollaris® samletank

Med en samletank fra Watersystems, opnår du mange fordele. Vi har listet nogle af disse fordele herunder:

  • Lavet i specialbeton i bedste kvalitet
  • Billigt i anskaffelse
  • Nemt at installere
  • Kan tilpasses alle behov og forhold
  • Dokumenteret sikkerhed
  • Leveres helstøbt op til 20m3 eller som elementer
  • Robust og holdbar kvalitet
  • Fås både med og uden indercoating
  • Garanti på samletanken og produkterne

Derudover er vores samletanke tilpasningsvenlige, da vores WS Agrollaris® samletanke kan leveres i diametrene ø164, ø225 og ø300 med beholdervolumen fra 2m3 op til 17m3, eller L. 4,05 x B. 2,80 op til 20 m3. Vores samletank fås også som en-, to- eller trekammerbeholder og kan også leveres som f.eks. sandfang, pumpestation eller regnvandsbeholder. Systemet kan dermed tilpasses stort set alle behov.

 

Har du behov for en samletank med ekstra sikkerhed?

Hvis der kræves ekstra sikkerhed, fås vores samletank WS Agrollaris® også med en ekstra forseglende indercoating, så korrosion ikke bliver et problem. Vores samletanke er derfor alsidige og kan nemt tilpasses de unikke behov du måtte have.

Derudover er vores samletanke også designet som et kvalitetsprodukt til en meget konkurrencedygtig pris, så du får mere for pengene og får et produkt med den bedste holdbarhed og sikkerhed.

 

Hvad koster en samletank?

Prisen på din samletank afhænger af flere faktorer som f.eks. tankens type og størrelse, udgifter for montering, udgravning, koordinering mv. Hvis du ønsker en pris, så kan du tage fat i din autoriserede kloakmester for at få et estimat på din samletanksløsning. Vi hjælper med transport af samletanken samt installation, hvorimod din kloakmester vil være ansvarlig for udgravning, rørlægning og planlægning.

Generelt er en prisen på en samletank markant lavere end andre spildevandsløsninger. Det skyldes, at samletanken naturligvis er simplere i sin konstruktion, da samletanken ikke har rensningsfunktionalitet, så den kun opsamler væsken uden udledning. Derudover er etableringen enklere, da der ikke er udløb, hvilket naturligvis også resulterer i lavere etableringsudgifter.

Det er derfor en god løsning, hvis du står med et behov for at tage hånd om dit spildevand uden prisen bliver alt for høj.

 

Tømning af samletanken

Der er en begrænset kapacitet i en samletank, og den skal derfor tømmes, når den nærmer sig sin maksimale kapacitet, for at undgå lækage. Antallet af tømninger afhænger af hvor stor en samletank du har holdt op mod dit vandforbrug.

Samletanken er nem at tilgå og kan derfor nemt tømmes efter behov.

TÆNKRENT

Det betaler sig når man tænker rent.Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner