Minirenseanlæg i Faxe

Har du fået et påbud om at rense dit spildevand, eller er du på udkig efter en anden og bedre løsning end den, du allerede har? Det er vigtigt, at vandet bliver renset, inden det siver ned i jorden og i grundvandet. Vand er unægteligt en af de allervigtigste ressourcer, vi har, og derfor skal vi passe på vores dyrebare grundvand.

Hvis du er bosat i Faxe Kommune og ikke er koblet på kloakken, så er du forpligtet til at sørge for, at der er en lovlig og godkendt spildevandsløsning. Og det kan vi hjælpe dig med hos Watersystems. Vi forhandler nemlig forskellige slags spildevandsløsninger, og vi leverer blandt andet til Faxe Kommune.

Traktor der kører fra gård

Vores biologiske minirenseanlæg WS Bioclean™ er vores førende produkt og den bedste løsning, hvis du leder efter en spildevandsløsning i høj kvalitet. Den overgår endda de nuværende krav og regler til udledning af spildevand. Den renser spildevandet biologisk og fjerner miljøskadelige stoffer i vandet. Derudover sørger vi for daglig kontrol via fjernovervågning, så du kan være sikker på, at anlægget altid er funktionsdygtigt.

Hos Watersystems er vi landets førende leverandør af spildevandsløsninger, og vi leverer de mest moderne renseløsninger og beholdere. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller mangler anden form for rådgivning.

Vores spildevandsløsninger i Faxe

Vil du være med til at sikre rent drikkevand i Faxe Kommune? Vores spildevandsløsninger leveres til husstande, der ikke er tilsluttet kloaksystemet. Hvilken spildevandsløsning du skal have, kommer an på, hvilke lokale krav der er i din kommune. Der kan nemlig være lokale forskelle i kravene til rensningen af spildevandet alt efter, hvor du bor i det danske lang. Det kommer blandt andet an på den specifikke renseklasse.

Der findes forskellige slags spildevandsanlæg, og hos Watersystems har vi et bredt udvalg af løsninger. Udover minirenseanlægget, leverer vi yderligere: Bundfældningstanke, pumpebrønde, samletanke og regnvandsanlæg. Vi har derfor med stor sandsynlighed den spildevandsløsning, du står og mangler.

Vi er specialister inden for rensning af spildevand, og vi samarbejder med autoriserede kloakmestre i Faxe Kommune, og sammen hjælper vi med at finde den rette løsning for dig, som overholder de lokale regler og krav. Vi hjælper også med at beslutte af, hvor anlægget skal placeres. Hvis du overvejer at få etableret en af vores spildevandsløsninger, skal du tage fat i din lokale kloakmester.

Watersystems leverer spildevandsløsninger i Faxe

Når du vælger en spildevandsløsning fra Watersystems, kan du være sikker på at få en kvalitetssikret og miljøvenlig løsning, som renser vandet grundigt, så det ikke siver ned gennem jorden og risikerer at forurene grundvandet. Samtlige af vores produkter lever op til og opfylder de danske lovkrav, der er gældende på området.

Vi tilbyder årlige serviceeftersyn, hvilket i øvrigt er lovpligtigt, og det er med til at sikre, at det hele fungerer, som det skal. En uddannet tekniker kører ud til dit renseanlæg og laver et grundigt serviceeftersyn. Efter et servicebesøg udarbejder vi en rapport med registreringer og resultater af analyserne, som bliver sendt til både dig og Faxe Kommune.

Watersystems firmabil

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner