Hustank

– Markedets eneste godkendte hustank i beton

Hos Watersystems producerer vi markedets eneste godkendte hustank i beton – vores WS Biotank™, der er CE-mærket og hydraulisk afprøvet. Der er flere betegnelser for en hustank, og derfor kaldes en hustank også for bundfældningstank, septiktank og trixtank. Selvom det er forskellige ord, dækker de over samme type og form for tank. Hustanken findes i forskellige størrelser og priser, men de leveres alle med kørefast dæksel og opfylder alle krav og regler. Den kan sammenkobles med vores minirenseanlæg og nedsivningsanlæg.

Hvad er en hustank?

En hustank bruges til simpel decentral rensning af spildevand, og den fjerner bundfældige stoffer og flydestoffer fra spildevandet. Det er en tank, der tilbageholder faste dele og større partikler, inden spildevandet udledes, nedsives eller renses yderligere. Når de bundfældede stoffer tilbageholdes i bunden af hustanken, vil det automatisk blive delvist nedbrudt og vil gå i forrådnelse. En hustank skal tømmes med en slamsuger en gang om året, hvilket kommunen sørger for.

En hustank er ofte nødvendig, hvis du bor uden for kloakerede områder, da den fungerer som et alternativ til en kloak. Hvis du har en ejendom, der ligger på landet, vil du derfor med stor sandsynlighed have brug for en anden spildevandsløsning som for eksempel en hustank.

Hvad koster en hustank?

Hustanke findes i forskellige størrelser, og prisen afhænger heraf. Hvis du er i tvivl om, hvilken hustank du skal vælge, kan du kontakte din lokale autoriserede kloakmester, som kan rådgive dig. 

Du kan finde en oversigt over vejledende priser på vores hustanke (WS biotank) ved at klikke her og gå under punktet “Andre VA produkter”.

Udover de hustanke, du finder her, har vi ligeledes mulighed for at levere større anlæg, der laves på forespørgsel. Du er velkommen til at kontakte os, hvis dette er aktuelt for dig.

Billede af hustank

Sådan foregår etableringen af en hustank

Hvad enten du har fået påbud fra kommunen om at forbedre rensningen af dit spildevand, eller du ønsker at opgradere din nuværende spildevandsløsning, skal du først og fremmest kontakte den kommune, du bor i. Du skal indsende en ansøgning, som skal godkendes, før du kan få hustanken installeret af din lokale autoriserede kloakmester. Vi tilbyder også at sætte hustanken ned for dig med vores kranbil.

Har du spørgsmål til vores hustanke, er du meget velkommen til at kontakte os.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner