Nedsivningsanlæg

Regnvandsopsamling

Vidste du, at du kan genbruge regnvand til forskellige formål i husholdningen? Derved kan du både spare en masse penge og gøre en forskel for miljøet.

Hvad er regnvandsopsamling?

Regnvandsopsamling er en metode til at indsamle og genbruge regnvand i stedet for at lade det gå til spilde. Dette kan gøres på en række forskellige måder afhængig af, hvilke behov man har, og hvilke muligheder der er på stedet. Normalt graves der en tank ned på din grund, som bliver sammenkoblet med tagrenden, så al vand fra taget bliver ledt direkte ned i vandtanken fremfor ned i kloaksystemet.

En af de mest almindelige metoder til regnvandsopsamling er at benytte sig af større regnvandstanke eller en regnvandsopsamler. Hos Watersystems fremstiller vi vores egne regnvandsanlæg WS Aquasmart™. Her får du et robust og holdbart anlæg i bedste kvalitet til opsamling af regnvand.

Vil du vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores regnvandsanlæg WS Aquasmart™.

Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig snarest.

Fordele ved opsamling af regnvand

Der er en lang række økonomiske og miljømæssige fordele ved regnvandsopsamling. For det første kan det hjælpe med at begrænse spild af vand, da det kan genbruges i stedet for at blive ledt ned i afløbet. Ved at opsamle regnvand kan du gøre en forskel og bidrage til at spare på de knappe vandressourcer, vi har, samt reducere belastningen på vandværkerne.

Derudover kan du spare på vandregningen, da regnvand kan genbruges til forskellige formål i husstanden som for eksempel tøjvask, i haven, bilvask og til toiletskyl. Ved at genbruge regnvand i stedet for at bruge drikkevand til disse formål, kan du spare på vandregningen.

Regnvandsopsamler i bedste kvalitet

Er du interesseret i en regnvandsopsamler fra Watersystems? WS Aquasmart™ er dit komplette system til opsamling af regnvand. Du får et anlæg, der er 100% selvkørende og selvrensende.Vores anlæg til opsamling af regnvand fås i forskellige størrelser alt efter dine ønsker og behov.

Første step i at få etableret en regnvandsopsamler er, at du kontakter din autoriserede kloakmester og udtrykker et ønske om en løsning til opsamling af regnvand fra Watersystems. Herefter vil de nødvendige undersøgelser blive foretaget, hvorefter tanken kan etableres. Vi samarbejder desuden med kloakmestre i hele landet.

Har du spørgsmål vil vores produkter eller har brug for råd og vejledning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Regnvandsanlæg
Sælger minirenseanlæg
Claus Ødum Jørgensen

Salgsdirektør

 

Tlf: +45 30 16 18 38

Mail: cj@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Henning Krüger

Salg udskillerteknik

 

Tlf: +45 53 60 96 00

Mail: hak@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Jesper Bruun Sørensen

Sales Manager

 

Tlf: +45 81 80 18 31

Mail: jbs@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Kasper Oversø Christiansen

Area Manager

 

Tlf: +45 51 94 41 79

Mail: koc@watersystems.dk

Sælger minirenseanlæg
Jens-Peter Rasmussen

Konsulent Bornholm

Tlf: +45 30 28 53 49

Mail: jpbornholm@watersystems.dk

Skal vi kontakte dig?

Vores salgspersonale står klar til at tale med dig. De kan yde kyndig rådgivning, så vi finder den bedste spildevandsløsning til dig.

Udfyld denne formular – så ringer vi dig op! Du kan også ringe til os på 74 48 50 33 og bede om at tale med én fra salgsafdelingen. Hvis du har spørgsmål, sidder vi klar til at rådgive dig.

Hvad siger kunderne?

Vi genbruger vores regnvand til bl.a. toiletskyl og tøjvask. Det er en virkelig god løsning, hvor vi både sparer på vandregningen og miljøet. Faktisk burde det være obligatorisk i alt nybyggeri, for det er sund og grøn fornuft.

Mona & Jan, Rude

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner