Spildevandsløsninger til det åbne land

Watersystems A/S er førende specialister indenfor biologisk spildevandsrensning til alle typer formål.

Spildevandsløsninger til det åbne land

Watersystems A/S er førende specialister indenfor biologisk spildevandsrensning til alle typer formål.

Se vores videoer her

Fremtiden er bioclean

Minirenseanlægget WS bioclean™ er et gennemtestet, statsgodkendt kvalitetsprodukt og specialtilpasset, så det opfylder samtlige renseklasser i Danmark: et dansk kvalitetsprodukt.

Et WS bioclean™ producerer nogle af markedets bedste renseresultater, som foreligger gennemdokumenterede. Mellem 2007-2017 er der etableret mere end 3.500 WS bioclean™ minirenseanlæg i Danmark. Det svarer næsten til et minirenseanlæg pr. dag!

Det er den solide konstruktion, gravitationssystem og unikke moving bed biofilmteknologi der sikre et WS bioclean™ minirenseanlæg mod enhver form for driftsforstyrrelse og lignende problematikker, der normalt kan være forbundet med minirenseanlæg.

WS bioclean™ (SO anlæg) er designet uden elektroniske komponenter i selve tanken. Fjernstyring og overvågning er en del af vores standardudstyr, det er med til at give ekstra sikkerhed og driftsstabilitet.
Alle varianter indenfor minirenseanlæg i WS bioclean™-serien er godkendt i Danmark i alle renseklasser og CE-mærket efter DS EN 12566

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner