Hvorfor vælge en stor renseløsning?


De store renseløsninger er især aktuelle for kommunale, gastronomiske og erhvervsrelaterede virksomheder, der har et stort antal af personer tilknyttet, både i hverdagen og til særlige arrangementer.

Alle vores større WS bioclean™ renseløsninger specialtilpasses de individuelle eksisterende forhold, på grund af de specifikke krav, der knytter sig til de forskellige udløbsværdier.

Watersystems A/S hjælper gerne i planlægningsarbejdet af de større renseløsninger. Vores ingeniører og andre erfarne fagspecialister, med tekniske viden, er altid med i processen – fra planlægning til færdig etablering af renseløsninger på op til 3000 personer.

Uanset hvor stort et anlæg der er på tegnebordet, leveres det i uforgængelige betonbeholdere med kørefaste dæksler og efter installationen af anlægget, vil kundens miljøprofil være styrket.

For os er det vigtig at vide hvad spildevandet bliver udledt fra, mængder af spildevand og om der evt. er ændringer i forbindelse med i.e. højtidsmåneder. Derfor tager vi kommunikationen imellem alle parter meget seriøst, for at finde den bedste løsning, både for kunden og miljøet.

Brug for mere info? Kontakt os til en uforpligtende snak om den fremtidige renseløsning

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular - så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner