Minirenseanlæg fra Watersystems

WS bioclean™ biologisk minirenseanlæg

Det er en stor beslutning at vælge minirenseanlæg, og derfor har vi sammensat en udvidet information – til netop dig, om dit WS bioclean™ minirenseanlæg med integreret bundfældningstank.

Biologisk rensning af spildevand

Hos Watersystems har vi udviklet en unik renseteknologi. WS bioclean™ minirenseanlæg er opbygget efter naturens metode til at rense spildevand, men i stedet for kilometervis af vandløb, hvor vandet overrisler sten og bliver iltet, kan WS bioclean med sine renselegemer, klare samme biologiske rensning af spildevandet i et samlet og kompakt minirenseanlæg.

Minirenseanlægget har bundfældningstank, biologi og efterklaring i én beholder. Derfor er der kun et kørefast dæksel i terræn. Dette giver dermed også dig som forbruger en billigere og mere enkel etablering af dit godkendte minirenseanlæg.

Skulle der ske strømsvigt i hjemmet, er vores WS bioclean™ minirenseanlæg konstrueret, så det er helt uafhængigt af elektriske pumper. Minirenseanlægget graviterer spildevandet gennem renseprocessen, og derved undgås brugen af elektriske pumper.

Hvordan fungerer et WS bioclean™ minirenseanlæg?
Se videoen for mere info.

Hvorfor skal du vælge WS bioclean™?

Optimal holdbarhed

Et WS bioclean™ minirenseanlæg er en væsentlig økonomisk investering. Derfor skal det fungere perfekt under alle forhold.

Kørefast dæksel -belastningsklasse B 125 - 12,5 tons

Vores minirenseanlæg kommer med et kørefast dæksel, der fremstår simpel og anonym. Dækslet holder til personbiler på op til belastningsklasse B 125- 12,5 tons. Kan fås op til belastningsklasse D 400 - 40 tons.

Bedste renseresultat

Et WS bioclean™ minirenseanlæg, renser over al forventning og langt bedre end de danske lovkrav. Vi tester løbende udløbsværdierne på vores anlæg.

Fjernovervågning

Med et minirenseanlæg fra Watersystems får du som standard fjernovervågning Click and Clean®.

Herved får du tryghed uden merpris.

Ring til os og forhør dig om hvordan vi sikrer optimal drift af dit anlæg 24/7.

Effektivt og hurtigt

Vi leverer et nøglefærdigt anlæg, og sparer således vores kunder for at skulle bruge tid og penge på flere fagentrepriser end kloakmesteren og os.

Kvalificeret service

Kvalificeret og engageret service er vores nøgle til at sikre stabil drift, høj ydeevne og lang levetid på anlæggene. Vores anlæg serviceres kun af specialuddannede fagfolk.

Skal vi beregne din pris?

Ved hjælp af nogle få oplysninger kan vi give dig et godt estimat på, hvad det vil koste dig at få et WS bioclean biologisk minirenseanlæg hjemme hos dig.

Hvad koster et minirenseanlæg?

Prisen for et minirenseanlæg og en bundfældningstank afhænger af to ting.
Hvilken renseklasse er der tale om, og hvor mange husstande skal der inkluderes i renseanlægget.

Watersystems ønsker at gøre det overskueligt og let for vores nuværende såvel som potentielle kunder, hvorfor vi også har samlet en prisoversigt over vores WS bioclean™ biologisk minirenseanlæg. Priserne er opdelt i
renseklasse af minirenseanlægget samt antal husstande.

Du finder vores priser på minirenseanlæg her.
Prisen for selve tilslutningen og etableringen, aftales med din kloakmester.

Hvordan installeres minirenseanlægget?

Det tager kun en enkelt formiddag at etablere et WS bioclean™ minirenseanlæg. Og resultatet? Når anlægget er monteret, er det stort set usynligt. Så usynligt, at du glemmer, det er der!

I samarbejde med din lokale kloakmester finder I sammen ud af, hvor renseanlægget skal placeres. WS bioclean™ minirenseanlæg er lyd- og lugtsvag og kan placeres i indkørsel eller gårdsplads, da det er kørefast.

Et lille dæksel på størrelse med et almindeligt kloakdæksel udgør en diskret og nydelig afslutning på minirenseanlægget. Når anlægget er monteret, syner det derfor ikke af meget.

Din lokale kloakmester vil hurtigt kunne etablere det godkendte minirenseanlæg.

 

Hvor meget koster gravearbejdet?

Da vores WS bioclean™ minirenseanlæg kun har én beholder, der skal graves ned, kan vi fastholde langt lavere omkostninger for etableringen af anlægget sammenlignet med mange andre godkendte minirenseanlæg. Dertil er alle vores biologiske minirenseanlæg med integreret bundfældningstank.

Find forhandler

Søger du at få dit eget WS bioclean minirenseanlæg? Vi har samlet en liste over udvalgte kloakmestre, vi samarbejder med, og som kan stå for at koordinere hele processen omkring anskaffelsen og installationen af dit helt eget minirenseanlæg.

Get Your Directions

Show Distance In

Use my location to find the closest Service Provider near me

Search Location

Antal forhandler: 0
Loading...

Directions

At starte processen er nem og simpel. Du skal blot:

1.

Brug kortet og find din lokale kloakmester

2.

Kontakt kloakmesteren og udtryk et ønske om et Watersystems minirenseanlæg

3.

Herefter vil kloakmesteren kontakte os

4.

De nødvendige undersøgelser vil blive foretaget

5.

Herefter kommer vi ud og hjælper med installering af dit anlæg sammen med din kloakmester

Skal Jesper kontakte dig?

Udfyld denne formular – så ringer Jesper dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Hvad siger kunderne?

Vi er glade for vores anlæg, fordi det er diskret, og det man KAN se, er pænt. Ikke mindst; ca. 8 år uden problemer, og en god miljørigtig fornemmelse.

Henrik, Galten

Har du modtaget påbud fra kommunen?

Hvis du bor i nogle af de områder, hvor der ikke er eller planlægges kloakering, kan din kommune give dig et påbud, hvori de kan forlange en forbedret rensning af dit spildevand.

Et minirenseanlæg renser spildevandet for din husstand og fungerer derfor ligesom de helt store renseanlæg omkring byerne. Minirenseanlægget renser spildevandet biologisk og fjerner miljøskadelige stoffer i vandet.

Guide til påbud

Har du fået et påbud fra din kommune om at rense dit spildevand, og er du i tvivl om, hvad du gør herfra? Vi har samlet en guide til dig, så du ved, hvordan du skal håndtere påbuddet. Her går vi igennem følgende:

1. Påbud trin-for-trin
2. Miljøbeskyttelseslovgivning
3. Renseklassekrav
4. Ansøgning og dokumenter

Minirenseanlæg i beton

Som de første i Danmark, startede vi i 2006 med at levere vores WS bioclean minirenseanlæg i beton. Efterspørgslen har været stor fra start, da der er rigtig mange fordele ved beton.

Den type beton vi bruger i produktionen af vores tanke, er særligt udvalgt til de danske forhold, så vores minirenseanlæg kan modstå de kolde temperaturer samt de store temperaturudsving, vejret i Danmark

byder på (det biologiske minirenseanlæg bibeholder f.eks. dets ydeevne ved frosttemperaturer, når tanken er gravet ca. 0,70 meter ned, hvor temperaturen i tanken kan komme helt ned på 4 grader).

Derudover er vi jo udfordret i disse tider med rigtig meget regn, som betyder rigtig meget grundvand, som gør at vores græsplæner og lignende er meget våde store dele af året. Med et betonanlæg har man ikke noget problem med grundvand på grunden, da beton er et stabilt produkt, som ikke bliver trykket på samme måde som f.eks. anlæg i plast.

Billede af minirensningsanlæg fra Watersystems, der bliver sænket ned i jorden.

Da vores minirenseanlæg med integreret bundfældningstank er lavet i beton, giver det anlægget en utrolig styrke og holdbarhed. Anlægget er lavet i højkvalitets armeret beton, som gør vores minirenseanlæg kørefaste, så du trygt kan nedgrave anlægget i din indkørsel, hvis dette ønskes. Herved bliver minirenseanlægget placeret, så det er let tilgængeligt for tømning og service.

Når anlægget er gravet ned, får du som standard et dæksel, der kan modstå trykket fra en personbil på 1,5 tons. Hvis du har brug for yderligere styrke, kan du også få afdækninger til anlægget, så det kan modstå tunge køretøjer på op til 40 tons. Med alle disse fordele kan du derfor trygt investere i vores minirenseanlæg, hvis du ønsker et anlæg, der er pålideligt, holdbart og som kræver minimal vedligeholdelse.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld denne formular – så ringer vi dig op! Du kan altid ringe til os på 74 48 50 33 hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at rådgive dig.

Ring mig op

Kunder

Anlæg

Forhandlere

Kommuner