cod
ammonium
fosfor

Minirenseanlægget der renser bedst

Det er ikke uden grund, at WS bioclean kaldes Danmarks bedste minirenseanlæg. WS bioclean er et minirenseanlæg, der renser over al forventning og langt bedre end de lovpligtige krav.

Den høje renseeffekt har gjort minirenseanlægget WS bioclean til danskernes foretrukne renseløsning.

Tal på dit minirenseanlæg
Hvis du vil have håndfaste beviser, kan du følge de månedlige opdateringer og med dine egne øjne se, hvor langt minirenseanlægget WS bioclean ligger under de lovpligtige grænseværdier.

Det mest effektive minirenseanlæg på markedet

Udledningsværdierne på vores minirenseanlæg testes med fastlagte intervaller. Vi bruger naturligvis et godkendt laboratorium, og indsender alle testresultater til myndighederne efter de gældende krav.
Og det gør vi  med stor glæde og stolthed. Det er meget få minirenseanlæg, der renser så rent som WS bioclean.

Næsten lige til at drikke…

Selvfølgelig skal og kan man ikke drikke vandet direkte udledt fra minirenseanlægget – men det er ganske tæt på. Værdierne i det vand, der udledes fra minirenseanlægget WS bioclean er så lave, at det rensede spildevand trygt kan genintroduceres direkte i naturens kredsløb, og blive til godt, rent drikkevand, til glæde for fremtidige generationer.

Spildevand i naturen

Vi skal ikke mange hundrede år tilbage, for at se, hvad manglende spildevandsrensning gjorde ved mennesker og miljø. 1800-tallet bød på voldsomme sygdomsepidemier og store sundhedsmæssige problemer, og derfor kom der gang i en omfattende kloakering af de europæiske storbyer.

Det er dog ikke mere end få årtier siden, at spildevand stadig blev ledt direkte ud i søer og vandløb, og man kan kun forestille sig, hvad det har forårsaget.

I dag er ca. 90% af Danmarks ejendomme kloakeret, og landets kommuner har ca. 1.400 renseanlæg som renser spildevand fra private, offentlige og virksomheder.

I de seneste år har spildevandets påvirkning af miljøet skabt basis for en række skærpelser af lovgivningen på vandmiljøområdet. Dette har bl.a. betydet, at en række husejere i det åbne land har fået påbud om at etablere en godkendt renseløsning på deres matrikel.

Det er ikke mere end få årtier siden, at spildevand blev ledt direkte ud i søer og vandløb.

Bliv klogere på
minirenseanlægget WS bioclean

Gravearbejde – sådan foregår det

Fordi WS bioclean™-anlægget er så kompakt, skal der kun graves ud til én enhed på din grund.

Læs mere her

Vedligehold

Dit WS bioclean™-minirenseanlæg er helt vedligeholdelsesfrit og selvrensende. Anlægget efterses årligt af specialiserede servicefolk fra Watersystems.

Læs mere her

Service

Når du etablerer et typegodkendt WS bioclean™-anlæg får du samtidig en skriftlig serviceaftale, der sikrer dig det lovpligtige niveau af driftseftersyn på dit minirenseanlæg.

Læs mere her

forhandlere_landkort2

Find en forhandler

Vi har forhandlere i alle regioner.
Find den nærmeste her.

Helle Ellegaard Zinck

Lad os ringe til dig

Har du spørgsmål om produkterne?
Fortæl os hvornår vi må ringe til dig

Kontakt os

Hvis du gerne vil have personlig vejledning i valg af løsning, så skriv til os her. Vi kontakter dig snarest muligt.