watersystems_vand_kvalitet
Vand er vores vigtigste råstof, og betingelsen for alt liv. Til daglig bruger vi drikkevand til kar- og brusebad, vask, opvask, madlavning og drikkevand. Lige så let det er at få vand ud af hanen, lige så let hælder man det atter ud i afløbet.

Men hvor vandhanevandet har drikkekvalitet, så skal det udledte vand renses. Derfor er det vigtig med en pålidelig og velfungerende renseløsning. Det gælder om at bevare drikkevandet for eftertiden og lede renset vand tilbage i det naturlige kredsløb, så vi også i fremtiden kan nyde godt af rent drikkevand.

Din garanti for det daglige drikkevand.

Vi er alle del af det naturlige kredsløb. Hvis vi skal bevare vores begrænsede drikkevandsressourcer, skal spildevandet renses, før det ledes ud i naturen.

Effektive renseanlæg og minirenseanlæg giver den største sikkerhed for spildevand, der er så rent, at det trygt kan udledes. Disse anlæg garanterer rent drikkevand og et sundere miljø. Nu og i fremtiden.

Værn om ressourcerne.

I Danmark bruger vi i gennemsnit ca. 126 liter pr. person i døgnet. Hovedparten af dette vand pumpes fra vores grundvandsressourcer, mens en mindre del kommer fra private brønde og lignende.

Det friske vand passerer fra de store vandboringer til vandværkerne, hvor det løbende analyseres og undergår kvalitetskontrol.

Men det går alligevel ned ad bakke med den generelle vandkvalitet: Forureningen af overfladevandet, den stigende globale vandknaphed og forsømmelig spildevandsbehandling bidrager alt sammen til en negativ udvikling.

Derfor har vi hver især et ansvar for at værne om de fælles drikkevandsressourcer.

I Danmark bruger vi i gennemsnit 126 liter pr. person i døgnet.

Bliv klogere
på minirenseanlægget WS bioclean

Gravearbejde – sådan foregår det

Fordi WS bioclean™-anlægget er så kompakt, skal der kun graves ud til én enhed på din grund.

Læs mere her

Vedligehold

Dit WS bioclean™-minirenseanlæg er vedligeholelsesfrit og selvrensende. Én gang årligt gåes det grundigt efter af specialiserede Watersystems-servicefolk.

Læs mere her

Service

Når du etablerer et typegodkendt WS bioclean™-anlæg får du samtidig en skriftlig serviceaftale, der sikrer dig det lovpligtige niveau af driftseftersyn på dit minirenseanlæg.

Læs mere her

forhandlere_landkort2

Find en forhandler

Vi har forhandlere i alle regioner.
Find den nærmeste her.

Helle Ellegaard Zinck

Lad os ringe til dig

Har du spørgsmål om produkterne?
Fortæl os hvornår vi må ringe til dig

Kontakt os

Hvis du gerne vil have personlig vejledning i valg af løsning, så skriv til os her. Vi kontakter dig snarest muligt.