Tak fordi du gør en forskel

Vi har samlet de vigtigste informationer til dig, som allerede ejer et minirenseanlæg eller er i gang med at få det etableret. Overvejer du at få et biologisk minirenseanlæg, så kan du også finde hjælp her. Et biologisk minirenseanlæg er den bedste løsning for miljøet og du fremtidssikrer Danmarks grundvand.

Ansøgning

Her har vi lavet et udkast til ansøgning, som sendes til kommunen. Du kan finde alle relevante informationer og tegninger her.

Læs mere her.

Økonomi

Et minirenseanlæg er i det lange løb den billigste løsning. Du sparer nemlig fremover al vandafledningsafgiften. Se, hvad et minirenseanlæg koster i drift og etablering.

Læs mere her.

Gravearbejde

Installationen af WS bioclean™ er simpelt og tager ikke lang tid.

Læs mere her.

Kundeinformation

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål og uddybede informationer omkring service og eftersyn af dit renseanlæg.

Læs mere her.

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på de spørgsmål, som andre har stillet.

Læs mere her.

Service

Dit minirenseanlæg skal være i perfekt stand og overholde samtlige lovkrav. Derfor er der en række faste ting, som skal udføres under et typisk servicebesøg.

Læs mere her.

I Danmark kommer 99 % af vores drikkevand fra grundvandet. Vi skal allesammen værne om at vi også i fremtiden kan drikke vores grundvand. Mange faktorer, som forhøjet nedbør og nedsivning af forurenet spildevand sætter kvaliteten af grundvandet på spil. Med dit WS bioclean™ minirenseanlæg passer du aktivt på vores grundvand.

Kontakt os

Hvis du gerne vil have personlig vejledning i valg af løsning, så skriv til os her. Vi kontakter dig snarest muligt.