Vi søger en dygtig servicemontør til Jylland (midt/nord) / Fyn

Watersystems service skal styrkes, så vi kan følge med efterspørgslen på vores spildevandsprodukter. Er du serviceminded, omhyggelig, kan arbejde selvstændigt og er god til at samarbejde? Så er du måske vores nye servicemontør i Jylland (midt/nord) og på Fyn.

Din nye arbejdsplads – en virksomhed i vækst                                      

Watersystems A/S med hovedsæde i Sønderborg producerer og sælger cleantech-produkter for et grønnere vandmiljø. Vores flagskib er WS bioclean™ – Danmarks mest solgte minirenseanlæg, som vi samvittighedsfuldt udvikler og servicerer. Vi har søsterselskab i Tyskland – og har for nylig udvidet vores aktiviteter i Sverige. Vores serviceenheder i Øst- og Vestdanmark arbejder professionelt og effektivt med at sikre drift og vedligehold af vores kunders anlæg.

Arbejdsopgaver                    

Som servicemontør skal du servicere anlæg, tage vandprøver og sikre den gode kundeservice, der er Watersystems’ adelsmærke. Du vil komme til at løse vidt forskellige opgaver som f.eks. idriftsættelse af minirenseanlæg, prøvetagning og simple laboratorietests. Alarmudkald og grundig vejledning af kunder via telefonen er også en del af din opgave. Derfor er det vigtigt, at du altid er yderst omhyggelig og pertentlig i dit arbejde.

Kvalifikationer              

Du er faglært kloakmester, rørlægger, faglært elektriker, VVS’er eller lignende. Du har minimum et par års erfaring, og er vant til at yde god service og sikre kundetilfredshed under alle forhold. Kørekort er en betingelse, og kendskab til IT er en forudsætning. Vi arbejder digitalt og bruger APP på telefonen til opgavebehandling og tidsregistrering. Hvis du har truck- og epoxycertifikat, er det en fordel. Et godt geografisk kendskab til dit område er et klart plus.

Vi forventer, at du er bosat i trekantområdet. Herfra skal du servicere vores kunder i midt og nord og midt Jylland samt på Fyn, derfor må du være indforstået med fleksible arbejdstider.

Vi tilbyder        

Hos os får du et spændende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et afslappet, men topprofessionelt arbejdsmiljø hos Danmarks førende producent af renseløsninger. Vi har fokus på kvalitet i alle led, og går meget op i at skabe resultater, man kan være stolt af.

Send din ansøgning med evt. referencer og bilag til: info@watersystems.dk

wrench-717684_960_720

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os

Hvis du gerne vil have personlig vejledning i valg af løsning, så skriv til os her. Vi kontakter dig snarest muligt.