Der er mange gode fordele ved at vælge vores minirens. Man kan for eksempel nævne markedets laveste el-forbrug – eller det medfølgende overvågningsudstyr Click and Clean, som giver dig markedets bedste sikkerhed og god service.
Men hvis vi skal begrænse os, og nævne fem gode fordele, så kommer de vigtigste her.
ws_fordele_1_3

1. Kun et lille kørefast dæksel

Anlægget syner ikke af meget, når det først er monteret: Et lille dæksel på størrelse med et almindeligt kloakdæksel udgør en diskret og nydelig afslutning på anlægget.

Dækslet er kørefast og ligger helt plant med jordoverfladen.

watersystems_fordel2

2. Fungerer også ved strømsvigt

Du kan sove roligt om natten med et WS bioclean™-anlæg. Anlæggets gennemløb er nemlig konstrueret, så det er helt uafhængigt af elektriske pumper. Vandgennemstrømningen er derfor konstant, så vandet under strømsvigt ikke kan stoppe eller skifte retning.

Den specielle indløbskonstruktion gør, at du aldrig vil få ildelugtende overraskelser.

ws_fordele_3

3. Fås både i beton og plastik

Der er fordele ved både plast- og betonbeholdere, men det er i sidste ende de konkrete fysiske forhold ved din matrikel der afgør, hvilken af de to der er mest velegnet til formålet.

For det meste er betonanlægget WS bioclean™ den bedste løsning, fordi det både er enkelt og billigt at installere. Men til de tilfælde, hvor det er nødvendigt, har vi har udviklet en højkvalitets plastversion, der fungerer præcis som betonanlægget. Til gengæld vejer vores 5 PE-anlæg i plast kun 450 kg.

ws_fordele_4

4. Over 40.000 anlæg solgt på verdensplan

Med mere end 40.000 solgte anlæg er WS bioclean™ det mest gennemprøvede minirenseanlæg på markedet.

WS bioclean™ er et dansk produkt baseret på tysk teknologi og international know-how. WS bioclean™ er en licenseret videreudvikling af det tyske WSB Clean®.

ws_fordele_5

5. Kun én beholder

Alle funktioner er samlet i anlægget, der udgøres af én beholder. Derfor skal du hverken tænke på ekstra bundfældnings-/septiktank.

Med den integrerede bundfældningstank skal der kun graves ud til én enhed. Montering og installation er tilsvarende ukompliceret.

Bliv klogere
på minirenseanlægget WS bioclean

Gravearbejde – sådan foregår det

Fordi WS bioclean™-anlægget er så kompakt, skal der kun graves ud til én enhed på din grund.

Læs mere her

Vedligehold

Dit WS bioclean™-minirenseanlæg er vedligeholdelsesfrit. Anlægget er selvrensende, og efterses årligt af specialiserede Watersystems-servicemedarbejdere.

Læs mere her

Service

Når du etablerer et typegodkendt WS bioclean™-anlæg får du samtidig en skriftlig serviceaftale, der sikrer dig det lovpligtige niveau af driftseftersyn på dit minirenseanlæg.

Læs mere her

forhandlere_landkort2

Find en forhandler

Vi har forhandlere i alle regioner.
Find den nærmeste her.

Helle Ellegaard Zinck

Lad os ringe til dig

Har du spørgsmål om produkterne?
Fortæl os hvornår vi må ringe til dig

Kontakt os

Hvis du gerne vil have personlig vejledning i valg af løsning, så skriv til os her. Vi kontakter dig snarest muligt.